När du inte vill bli sjuk – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

När du inte vill bli sjuk

Det är såklart aldrig kul att vara förkyld, men det finns vissa tillfällen i livet då man verkligen inte har varken tid eller lust att vara sjuk. Ett sådant tillfälle väntar för mig på lördag. Jag ska vara tärna och toastmaster på en av mina närmsta vänners bröllop. Angelica har varit förkyld några dagar nu och vi umgås nästan dygnet runt så jag har preppat för fullt med ColdZyme för att inte bli sjuk själv. Att vara sjuk på lördag hade varit så otroligt tråkigt, för ett bröllop som det här får man bara vara med om ett fåtal gånger i livet. Jag vill njuta till max!

ColdZyme är en munspray som kan förebygga och förkorta en förkylning. Jag inledde ett samarbete med ColdZyme i april och sedan dess har jag använt mig av munsprayen så fort jag har haft minsta känning av förkylning och hittills har inte någon förkylning brutit ut. Den verkar omedelbart och bildar en skyddande barriär på slemhinnan i halsen som fångar och deaktiverar förkylningsvirus.
Här var jag tärna på min fina vän Elins bröllop. En fantastisk dag med extra allt! Fotograf: Therese Winberg

Det är något väldigt speciellt med just bröllop. Och extra speciellt blir det när man är tärna tycker jag.

Här var jag tärna på Angelicas bröllop år 2013. Ett sagobröllop!

Tema vitt och rosa!

Från Mellas bröllop som också är en av mina närmsta vänner.

Här var jag höggravid och Elsa kom bara några veckor senare. Jag missade ett annat bröllop som var dagen efter Elsa föddes. Men det kunde ingen mängd ColdZyme i världen göra något åt, hehe.

Jag går loss med min ColdZyme just nu. Två sprut varannan timme!

I sommar har jag massor att se fram emot när jag inte vill vara sjuk. Vad har du för något som du absolut inte vill missa?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons