När allt bara brister – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

När allt bara brister

Idag var jag och tränade hos min PT Anna (Strongermamatraining på Insta). Det var ett riktigt tungt pass och efter vabb en vecka kändes det i hela kroppen att det behövdes. Jag älskar att jobba med vikter och även om vi inte kör med riktigt tunga vikter än så har vi kommit en bra bit på vägen. Jag känner mig stark och frisk och blir lycklig när endorfinerna letar sig fram. Det finns inget som slår den känslan som infinner sig under och efter ett träningspass. Vi har firat ett år tillsammans och har nu trappat upp träningen från en gång i veckan till två. För både mig och Anna har det varit viktigt att hitta en träningsform som är hållbar i längden eftersom att jag tidigare varit expert på att haka på extrema träningssätt för att sen sluta helt.

Jag tycker att det är kul med utmaningar men jag har behövt hitta en stabilitet och en kontinuitet i träningen så att den faktiskt blir av, och med ett långsiktigt tänk. Och som jag skrivit förut så är det första gången i livet som jag tränar enbart för att må bra. Min kropp fungerar som den ska och jag är riktigt stark. Eller jag känner mig stark och det är det viktigaste för mig. Vi har under hela året ökat på träningen steg för steg och byggt upp en styrka som gör att jag orkar mer och känner mig gladare, insida ut. Under ett tillfälle under passet brast det för mig. Jag har varit så hård mot mig själv i alla år och när endorfinerna flödade i min kropp kom tårarna. Och jag lät dom komma. Då var det så skönt att ha Anna där. Min klippa och vän. Tänk att vi skulle finna varandra! Jag är så tacksam för det.

Nytränad och helt slut, på ett bra sätt!

Anna och jag kommer att göra en utmaning som alla som vill kan haka på. Jag har ett träningsmål till jul och det är att kunna göra tre pull ups. Idag kan jag göra 0. Jag ska berätta mer om utmaningen inom kort och ni kommer kunna följa den på min och Annas instagram.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.