Mot Loppi höstevent – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Mot Loppi höstevent

Nu är jag och Angelica på väg till Loppis stora höstevent. Det blir mitt första Loppievent så det ska bli kul! Efter eventet blir det som vanligt inspelning av Tvillingpodden. Har ni några önskemål på vad vi ska ta upp? 🙂

imageBild från i veckan. Älskade twinnie.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej! Inget förslag på innehåll men önskar att avsnittet ska vara cirka 65minuter. Jag ska springa Tjejmilen på lördag och tänkte att ni skulle få vara mitt sällskap när jag springer, förhoppningsvis, min första mil någonsin. Tack för en bra podd!:)

 2. Helene

  Hei! Du har tidligere fortalt at du har bodd i Norge, så jeg lurer på hva du gjorde i Norge og hva dere syns om Norge og nordmenn? Elsker podden deres! Klem

 3. Angelica Rexhall

  Hej på er spralliga sprallisar!
  Jag längtar till varje måndag när ett nytt avsnitt av tvillingpodden kommer ut! Tack för en helt fantastisk podd som innehåller allt från gapflabb till tårar!
  Jag undrar om ni färgat håret i någon crazy färg som ni sedan ångrade?
  Jag undrar också om det var en självklarhet att ni ville bli det ni arbetar med idag, när ni var yngre? Skulle ni vilja byta karriär för 1 år? Och isåfall till vilket?
  Ha en fortsatt trevlig sommar! Kramar <3

 4. Ida

  Jag som är en ganska ung mamma till en 3 månadera bebis och mest omsluts av mina ickemamma-kompisar som knappt kan hålla reda på mobilen skulle gärna vilja lyssna på lite snack om småbarnsliv då jag saknar det till vardags. Hur ni upplever det, saker som inte blev som man tänkt både det fina stunderna och de lite mindre glamorösa. Det är alltid kul att höra andras upplevelser och erfarenheter. Tack för en rolig podd!