Jessica Lagergrens

Morgonyoga – check!

Nu sitter jag på kontoret med Angelica och vi har precis varit på ett härligt yogapass. Det är verkligen ett skönt sätt att börja dagen med. Vi gick på ett yoga/stretchpass som är mycket stretch och lite puls. Jag vet att man inte ska klanka ner på sin kropp men om det är något jag absolut inte gillar med just min kropp så är det mina överarmar. Jag tränar aldrig i bara linne av den enkla anledningen utan har alltid en hoodie eller långärmat. Idag blev det dock väldigt varmt att träna i hoodie och luvan åkte på huvudet hela tiden när jag gjorde positionen hunden så jag bestämde mig för att ta av mig tröjan och tränade i bara linne. Jag tänker att de allra flesta är upptagna med sig själva, speciellt på yoga och att ingen har tid att stirra på mina överarmar. Jag tror iofs inte att folk gör det heller men det känns så. Det är något jag måste komma över. Jag tänker dessutom att jag ska träna mina överarmar så att jag slipper må dåligt över dom. Nu ska vi spela in podderutti!
IMG_9419

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Heja dig!! Strippa mer
  Jag gör typ samma sak när jag är på gymmet. Väljer alltid skåp som är precis vid en spegel för att jag ska vänja mig vid hur jag ser ut nu (efter två täta graviditeter). Jag skulle inte säga att jag skäms däremot, men jag är ovan vid min nya kropp.

 2. L

  Åh, det är jobbigt när man tror att andra ser på något man är missnöjd med. Har själv haft det problemet. Men jag tror, som du skriver, att folk är upptagna med sitt och att de inte vågar titta på andra under träning. Jag själv vågar nästan aldrig se på andra, och om jag någon enstaka gång sveper blicken (snabbt som attan för att inte möta någons blick…) runt i rummet ser jag ALDRIG någon annan som ser sig runt. Hoppas du kan komma dit att du slappnar av och njuter av träningen, också med bara armar! Var stolt över din kropp, du ÄR verkligen jättefin!

 3. Hanna

  Alltså hur snygg är den nya headern??
  Du är så snygg, cool och rolig Jessica! En sann inspiration helt enkelt 🙂
  Yoga is the shit by the way.
  Kram!

 4. Fanny

  Ja har samma problem:( har nästan alltid långärmat o hatar mina överarmar, har jättesvårt att hitta blusar/skjortor/tunikor som mina armar får plats i, tycker de syr ärmarna så smått:(