Min stund på dygnet – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Min stund på dygnet

Jag är som ni vet inte så mycket för att vara ensam. Jag tror att en stor anledning till det är att jag har en tvilling. Jag har nästan aldrig behövt vara ensam, och trivs verkligen med sällskap. Dock lever jag tillsammans med en man som älskar egentid och jag har fått lära mig att uppskatta det också.

Om det är något jag verkligen tycker om – och kan längta till är när det finns ett nytt avsnitt ute av min favoritserie, och jag vet att jag har en stund för mig själv hemma i soffan, gärna med en kopp te. Elsa sover, Ibbe jobbar sent eller kollar någon egen serie på paddan, och jag kan njuta av något som jag tycker är riktigt bra, men som Ibbe inte älskar. Det är min alldeles egna stund. Som småbarnsförälder blir det ju inte många egna stunder på dygnet.

Twinings infuso 2Just te för mig står för avkoppling. Jag är uppväxt med Twinings och vi drack ofta te och åt mackor till middag hemma hos mamma. En liten tradition som jag har tagit vidare till mitt eget hem. Mamma är ingen kaffedrickare så henne såg man alltid med en stor kopp te till frukost. Mysiga barndomsminnen! Nu har Twinings kommit med nya frukt- och örtteer, Twinings Infuso, som är naturligt koffeinfria och de innehåller 100% naturliga ingredienser. Perfekta när man vill koppla av och komma ner i varv efter en hektisk dag.

Twinings infusoTMin favorit av Twinings Infuso är Hallon & Granatäpple. Den har en riktigt fruktig och god smak. Twinings Infuso finns i fem olika varianter, du kan läsa mer om dem här. Alla sorter är väldigt smakrika på ett härligt sätt. Jordgubb tex smakar verkligen jordgubb.

Tiwnings infuso 1Min alldeles egna stund i soffan. Vilken är din stund på dagen?

Twinings 2Älskade Signe. 

Infuso signeDet här inlägget är i annonssamarbete med Twinings Infuso

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Väldigt opersonligt när du och Angelica gör exakt samma reklaminlägg exakt samtidigt. Känns fruktansvärt tråkigt och oproffsigt.

  1. jessicalagergren
   jessicalagergren

   Hej Sofia! Tråkigt att du känner så. Vi fick båda detta samarbete och tackade båda ja. Jag förstår inte varför det känns oproffsigt av den anledningen? 🙂 Kram J