Midsommarhelgen i bilder – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Midsommarhelgen i bilder

Vilken mysig midsommar det blev! Vi firade hemma hos oss med Angelica, Nicklas, Alice & Philip. Efter lunchen åkte vi till en midsommarstång nere vid havet. Förra året tog vi oss dit för sent och missade precis dansen men i år hann vi dit till resningen av stången och kunde vara med och dansa, till Elsas stora glädje. Prästens lilla kråka var hennes favorit.

Efter dansen var det tävlingar och Elsa ville vara med! Det var massor av barn som tävlade och när det var Elsas tur att springa med en träslev i handen och balansera en potatis på blev jag så rörd att det kom några tårar. Så modig liten unge som ville vara med i lekarna.

Nu är vi ute med båten och njuter av sommaren! Det är 15 dagar kvar till bf med lillasyster och jag börjar känna mig riktigt gravid. Jag ser fram emot att ha henne på utsidan hos oss. Vilken sommar vi ska ha! En liten familj på fyra. Längtar så mycket nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Vilka fina bilder! Vore kul att veta lite om Åkersberga, vet att A flyttat men ska ni bo kvar? Jag och min kille letar hus i lite olika kommuner men vi är inte från Stkhlm så lite för/nackdelar med Åkersberga vore kul att veta? Tack för en härlig blogg och podd