Menar alla friska! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Menar alla friska!

Jag menar såklart inte att ALLA ska leva på som vanligt i dessa tider. Men det förstår ni ju. Jag menar inte att vi ska gå på bio eller vara i stora folksamlingar (jag vet att de är avstängda) och jo, jag läser visst nyheterna. Men att ständigt följa nyhetsflödet kan göra vem som helst helt galen. Jag menar heller inte att vi ska konsumera oss ur den här krisen. Nu kommer jag inte skriva mer om Corona. Självklart följer jag ALLA riktlinjer från myndigheterna. Alla som visar minsta symtom ska GIVETVIS hålla sig inomhus tills de är helt friska och TVÅ extra dagar.

Om ni vill läsa om roliga saker och livet som fortsätter på ett sätt (fortfarande lyder jag råden) så kan ni titta in här. Här kommer jag som sagt inte skriva om den här krisen utan det här får vara en frizon från det. Jag kan stå för lite vardagsrealism och småbarnsliv blandat med roligheter och planteringar. Idag har vi varit utomhus i flera timmar!

Vi tog vi 5km i spåret. Bonnie sov nästan hela vägen men hon blev mycket nöjd när hon vaknade och såg att vi var i skogen.

Vi hittade säkra vårtecken – blåsippor som kämpade på i vinden!

Och en liten tussilago som inte fått solens strålar på sig än idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Så skönt med en fristad! Har inte kollat på Nyhetsmorgon sen i helgen för orkar inte med allt med Corona hela tiden, räcker med det man matas med på FB. Kram till dig!

  1. jessicalagergren

   Håller med! Och att man håller koll på myndigheternas uppdateringar, det räcker för mig. <3 Kram J

 2. Didi

  Vad tröttsamt det måste vara att bli ifrågasatt med allt du skriver. Jag beundrar din styrka att palla svara på sånt ens, jag hade nog bara stängt ner kommentarerna eller inte ens läst. Tråkigt men sant. Tycker folk vill missförstå mer än vad det egentligen gör, bara för att man har behov av att få ur sig skit, har behov av att vara besserwisser.

  Jaja, jag tycker du gör rätt i ditt sätt att leva, kör på som vanligt i den mån man kan och förmår. Gå ut och promenera om du så vill och fika. Det handlar om att ta hand om sig, hygien och allt. Jag är ute med min pappa och tar en promenad, men kramar han inte, är inte nära heller, vi ses och promenerar för han är ensam. Och sen drog jag hem. Man gör det bästa man kan.

  Ha en fin dag