Lucka 1 i Kajsons julkalender – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Lucka 1 i Kajsons julkalender

Jag tänker att jag ska försöka haka på bästa Johanna Kajsons julkalender. Vi får se hur många luckor det blir, det får inte kännas som en jobbig grej så därför skriver jag redan nu att det kanske inte blir alla luckor. Men min ambition är att hinna så många som möjligt. Jag älskar årets tema, “Sharing is caring”, det är så viktigt och fint tycker jag! Om du bloggar och också vill vara med i årets julkalender så hittar du alla instruktioner HÄR. Nu är jag en dag sen med lucka 1 så det blir två luckor idag! Lägger upp den sista senare ikväll!

Lucka nummer 1 har rubriken ”Årets roligaste utflykt/aktivitet”. I helgen som kommer ska vi åka till Gotland. Det ska bli så mysigt att komma iväg och lämna alla flyttkartonger ett tag. Jag vet såklart inte om det blir årets roligaste utflykt, men jag kan verkligen föreställa mig att resan helt klart kommer ligga i topp tre. Vi ska bland annat gå på julmarknad och julbord. Jag älskar verkligen den där ön och kan inte minnas att jag sett Gotland i vinterskrud förut, men jag har minne som en guldfisk så jag kan verkligen ha fel. Men till dagens lucka, årets roligaste utflykt. Det blir till att titta tillbaka i arkivet av bilder (minnet sviker igen.).

När jag tittade igenom året som gått i bilder kände jag en otrolig tacksamhet över att vi är friska och mår bra. Även om jag har de runt omkring mig i min närhet som är svårt sjuka, så måste man ändå försöka uppskatta hur läget är. Varje dag.  

En av årets höjdpunkter var utan tvekan besöket på Parken Zoo i Eskilstuna.  

Lemurerna klättrade på oss alla, inklusive barnen!

Så minnesvärd stund för alla.

Jag fick en liten lemur som hoppade upp på min axel.

Elsa och Alice var nyfikna! 

Elsa passade in hos maskotarna på Parken Zoo!

Bonnie låg i magen så jag vågade inte åka några attraktioner. Men barnen, mamma och Angelica älskade det!

Så glada!  

Elsa matade en get!
Vi fick komma in till flera djur!

Den gillade att bli klappad.

Verkligen en dag att minnas och se tillbaka på! Jag ska bli bättre på att komma ihåg alla roliga stunder. Ibland skyndar livet på framåt i en fart som jag inte riktigt gillar.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie Karlsson

    Oh så härligt, är också med i hennes kalender (har också en med vinter varje dag) Så många fina bilder. Jag har en fråga hur är det att blogga på loopi, framhävs man då man uppdaterer tex, eller är det dem större som gör?