Livets längsta sekunder – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Livets längsta sekunder

Elsas förskola har planeringsdag idag så Elsa fick följa med mig in till stan och läkarbesöket. Ibbe och Annika kom och mötte upp oss och var med Elsa i väntrummet under tiden jag var hos läkaren. Jag kände för att kräkas innan jag gick in. Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv.

Läkaren var en man, en så gullig äldre man. Han gjorde ett vanligt ultraljud utanpå magen och sekunderna innan han sa ”det ser fint ut” är de längsta jag någonsin upplevt. Sen vred han skärmen och visade Olle som sparkade lite och jag fick se hjärtat picka. Då kom tårarna. Tårar av lättnad, glädje och tacksamhet. Aldrig någonsin kommer jag ta någonting för givet igen.

Oron jag upplevt har ätit upp mig totalt men jag har varit stark för Elsas skull. Inne på britsen släppte allt. Tack gode Gud för Olle. Och för Elsa. Ska berätta sen varför läkaren trodde att jag blödde. Nu ska jag och Elsa gå till biblioteket och låna en bok om hundraser. Det finns så många att välja mellan säger Elsa, och det har hon alldeles rätt i. Tack livet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Isa

  Hade så mycket tårar i ögonen när jag fortsatte läsa att jag trodde det Stof att bi skulle låna en bok om hudcancer! Hu! Men som jag redan skrivit på insta; jag är så glad gör er skull. ❤️

 2. T

  Fantastiskt!! Jag vet precis hur det känns för samma sak hände mig med första dottern fast i vecka 23.. inte kännt henne på hela dagen och sen en störtblödning av färskt blod som gick igenom trosor och byxor och allt. Var helt övertygad om att allt var förlorat men det var en bristning i moderkakan som orsakat det. Ut kom en fin tjej sen i vecka 37+3 ❤️ Så lättad för er skull!

 3. Johanna

  Så fantastiskt härligt!! Jag ska på kub nästa tisdag och är så nervös så jag blir illamående bara jag tänker på det så förstår din lättnad. Jag kommer gråta som en tok om jag får se ett pickande hjärta och en bebis som rör sig. Njut nu av att allt var bra! <3

 4. K

  Så underbart, så självklart, så fantastiskt! Hurra Jessica💕💕💕💝💝💝
  Stor kram till dig, Ibbe och Elsa

Annons