Lika envis som sin mamma – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Lika envis som sin mamma

Igår hade Elsa fått ta sin springcykel ner till förskolan när Ibbe lämnade. På vägen hem blev det brant uppförsbacke så då bestämde hon sig för att bära cykeln istället. Jag sa att jag kunde ta den men hon lät mig inte göra det. Hon skulle ta hem den själv. När det blev för tungt att bära släpade hon den i ena handtaget. Så bestämd unge. Jag älskar henne för hennes envishet. Det är en egenskap som har gjort att jag klarat mycket i livet.

Idag står montering av studsmatta på schemat för mig. Jag ska klara det själv. Kommer det att vara svårt och jobbigt? Förmodligen resultera i blod, svett och tårar, men min målbild är Elsas min när hon ser studsmattan idag när hon kommer hem från förskolan. Det är en försenad 4-årspresent. Hon önskade sig verkligen en studsmatta men nämnde ingenting när det inte dök upp någon på födelsedagen. Jag ser fram emot att få se hennes reaktion när den helt plötsligt står vid sidan av huset.

Elsa kämpar på!

Tung, men hon klarade det med vilja.

Elsa gjorde en teckning igår med sig själv, jag och bebisen i magen, Ibbe och sen Signe med vingar. De flesta teckningar hon ritar just nu är på hela familjen. Jag och Ibbe håller varandra i handen och solen har solglasögon. Det blågröna runt om bebisen är vattnet i magen som Elsa är fascinerad av. “Så att hon kan simma runt” säger Elsa.

En annan i släkten som är envis som få är de här kidsens mormor. Hon håller på och bygger en altan helt själv. Hon tog in en offert från ett byggföretag men det visade sig vara jättedyrt så då bestämde hon sig för att klara det själv. Och det gör hon! Älskar hennes envishet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Studsmatta är ju en utmaning även om man är två😂Gillar din envishet mycket! Och vad Elsa är duktig på att rita!

 2. Jessica

  Hej!
  Jodå visst kan du klara det själv! Jag sätter ihop vår själv, vi har sån krok till fjädrarna och då går det smidigt. Däremot får jag inte bort dem själv.

 3. Frida

  Tips!
  Använd typ en galge eller nått liknande som du kan använda som hävstång när du ska få fast fjädrarna.
  Klart du klarar det själv! Heja!

 4. -Jenny-

  Jag kan INTE bygga ihop vår studsmatta. Fjädrarna är jättehårda och man måste dra som bara den för att kunna spänna den. Har inte en suck att lyckas. Lycka till!