Jessica Lagergrens

Lider mot sitt slut!

Nu börjar min floristutbildning lida mot sitt slut. Vi har ett tillfälle kvar på skolan den 21 och 22 maj med bröllopstema och slutprov, sen är det slut för den här gången. Jag blir inte färdig att titulera mig som florist när jag är klar, men jag har lärt mig så mycket! Jag är så himla glad att jag hoppade på den utbildningen och den har öppnat flera spännande dörrar för mig där jag kommer att kunna vara kreativ som ju är det bästa jag vet.

Det har varit en intensiv vår med utbildning, jobb och extremt mycket vabb av den minsta. Nu hoppas jag på en frisk sommar med mycket sol, bad och häng med vänner. Det kommer bli en stor omställning med flytten och i ärlighetens namn har jag skjutit på att tänka på den allt för mycket. Jag har haft fullt upp och behövt fokusera en dag i taget. Men det ska bli skönt att få landa sen och sörja som jag vet att jag behöver göra för att komma starkare ur detta. Men, idag kör jag jobb med gasen i botten!

En av uppgifterna som lämnades in i söndags. En nivådekoration!

Det blir mycket fokus på begravning och här skapade jag en handbukett till en begravning.

En härlig valborgsdekoration!

Ofta i uppgifterna ingår det att skissa upp sitt arbete.

Sen har jag övat en hel del på de tekniska bitarna också. Jag tycker att alla moment är så roliga!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Ser ut som att det är en nejlika du skulla tråda? Tips då e o tråda över ”knäet”, annars knäcka den lätt. Själva tråd ingen såg annars bra ut 👍