Let’s party – 30% rabatt hos Ellos! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Let’s party – 30% rabatt hos Ellos!

I annonssamarbete med Ellos

Jag har hittat den perfekta klänningen! Jag är verkligen en klänningsperson. Under en period i livet hade jag enbart klänningar och kjolar, aldrig byxor. Sorgligt nog berodde det mest på min egen självkänsla och jag tyckte inte att min kropp passade i byxor. Det har jag tack och lov släppt nu och använder byxor. Men allra bäst trivs jag i klänningar och nu har jag hittat en klänning som har ALLT! Den har ärm, den är transparent på ett snyggt sätt, den markerar midjan och den är skön och snygg! Du hittar klänningen HÄR och det är den svarta klänningen jag har på mig.

Passa på att använda min kod 403461 för att få 30% rabatt* på dyraste varan inkl märken OCH möbler (gäller ej kampanjpriser). Koden är giltig t.o.m 30/11 och gäller på ordinarie priser. Hur bra? Jag är så nöjd med klänningen och det finns massor av snygga klänningar hos Ellos som passar perfekt till fest! Här är mina favoriter! Perfekta outfits till kommande glöggmingel! Jag älskar att Ellos har storlekar som passar ALLA kroppar! Klicka HÄR för att komma till Ellos.

Spetstoppen hittar du HÄR. Den glittriga och festliga kjolen hittar du HÄR.

Toppen i lätt utsvängd modell hittar du HÄR. Byxor med pärlbroderat band hittar du HÄR. Den fantastiska spetsklänningen med sidenband hittar du HÄR. Jag klickade precis hem den klänningen!

Klänningen som har det fina namnen Lo hittar du HÄR. Jag älskar den!

Spetskjolen hittar du HÄR. Silvrig knytblus hittar du HÄRDen snygga paljettklänningen hittar du HÄR. Hoppas att du gillade tipsen och hittade något fint!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.