Längtan – den bästa känslan – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Längtan – den bästa känslan

Igår när jag skulle hämta barnen på förskolan slog en enorm längtan till. Det blir väldigt stor kontrast för alla att vara hemma en hel sommar och sen relativt snabbt komma in i rutiner igen. Jag längtade så mycket efter att bara få krama om dom även om det inte var många timmar sen jag fick göra det. Jag älskar att längta. Det är en av de bästa känslorna jag vet. Min favorit är till exempel att boka upp roliga saker i framtiden just för att ha saker att längta till. Ibland är själva längtet en härligare grej än själva festen eller upplevelsen. Jag älskar också tanken på att det bästa ligger framför en.

Just nu längtar jag till vår inflyttningsfest som vi ska ha i helgen. Sen längtar jag till min och Angelicas födelsedag som är imorgon. Jag längtar också efter julen som kommer att firas i vårt hus. Jag längtar efter att komma iordning i huset ordentligt och sen längtar jag efter vår nya bil. Jag längtar efter fredagsmys med barnen och Ibbe. Jag längtar efter att se Bonnie springa! Jag längtar tills den dagen jag och Ibbe gifter oss. Jag ser så mycket fram emot vad livet har att ge. Vad längtar du efter?

Livet hörni, livet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kajsa

    Vill bara säga att jag blev så glad av det här inlägget! Har följt dig länge och det är så häftigt och inspirerande att se hur du och Ibbe verkligen satsade och vände er relation, ni verkar vara på en så bra plats just nu. Så fint att se att det går, det är nåt som jag kommer att ta med mig om min relation skulle börja krisa. Tack för att vi fått följa med!

  2. Anna

    Jag längtar tills vi flyttar in i vårat hus som vi köpte igår😍 preliminär inflytt 10/12, möjligen tidigare! Hoppas hoppas!!

  3. Maria

    Jag längtar till vårt rutinultraljud när vi får se om det är en pojke eller en flicka som döljer sig där inne. Vi båda fick känslan av pojke på kub testet men innan tänkte jag tjej för att jag alltid önskat en pojke 😛 Vi får se 🙂