Lämnad en månad innan bröllopet – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Lämnad en månad innan bröllopet

Nu har vi äntligen med Jenny Edlund i TVILLINGPODDEN! När vi skulle spela in sist blev Angelica eller hennes kids sjuka, så vi var tvungna att ställa in. Men i helgen fick vi äntligen till det! Förra hösten var Jenny en av mammorna i tv-programmet Ensam mamma söker. Där hittade hon kärleken i Tim som hon skulle gift sig med i somras, men Jenny blev lämnad en månad innan bröllopet. Vi pratar med Jenny om hur det var och hur hon mår idag.

Vi pratar även om att hon fick barn “tidigt” i livet. Jenny är 35 år och har en son, Viggo, på 15 år. Hur var det att vara mamma så tidigt och hur va förlossningen? Det och mycket mer i veckans avsnitt av TVILLINGPODDEN. Hoppas att ni vill lyssna!

jenny_edlund_tvillingpoddenStarka, fina, bästa Jenny!

96c8e339 5288 4cdb 8811 68acfefce8caVi träffades första gången i september, men det kändes inte som första gången. Vi har hörts en längre tid på sociala medier.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina H

    Vet inte om 20 år är tidigt att få barn,fick min första när jag var 20 och det gick galant,sen kan man ju se många 20 åringar idag som definitivt inte är mogna.alla är vi olika,har 6 år emellan mina 2 och idag är dom vuxna med egna familjer och jag kan roa mig till fullo.rätt skönt att ha ett eget liv som bara jag styr över.men klart alla ser olika på livet.