Jessica Lagergrens

Kärleken flyttar in – sök nu!

Jag har hoppat på ett superroligt projekt! På deltid ska jag hjälpa till att casta säsong två av Kärleken flyttar in! Jag har castat en del innan inom TV men nu är det massor med år sen, så att få hoppa in och jobba med tv-produktion två dagar i veckan känns helt fantastiskt roligt! Söker du kärleken och skulle vilja vara med? Tveka inte att söka! KLICKA HÄR för att komma till ansökningssidan!

Såhär skriver TV4 om programmet på hemsidan: 

Har du tröttnat på flyktigt svajpande i dejtingappar? I dejtingprogrammet Kärleken flyttar in får singlar får tid att finna äkta kärlek. Nu letar TV4 efter kärlekslängtande singlar i alla åldrar som vill träffa en partner på ett helt nytt sätt. Varje potentiellt par tillbringar minst 24 timmar tillsammans i ett kameraövervakat hus och tittarna kan följa deras resa.

”Kärleken flyttar in” är ett experiment i kärlekens tecken – kan man hitta den rätta om man ger personen man möter… tid?

Noggrant ihopmatchade singlar får spendera några dygn tillsammans, bara de två och utan en omvärld som stör, för att se om äkta kärlek kan uppstå. Det enda som styr är det som alla längtar efter – kärlek.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.