Känner mig gråtfärdig – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Känner mig gråtfärdig

Jag orkar inte fler nätter som dessa. Jag vaknar av att jag har ont, behöver kissa, går och lägger mig igen med smärta, vaknar en timme senare på samma sätt. Inatt var värsta natten hittills. Jag har en molande (hatar det ordet) smärta som är konstant nu längst ner i magen och bak i ryggen. Jag tänkte förut om det kunde vara en urinvägsinfektion men det kollade min BM upp förra veckan. Jag är helt slut. Jag orkar inte en till sån här natt känner jag. Jag vill vara utvilad, stark och pigg när det är dags. Nu känner jag mig som ett vrak som bara vill gråta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Och på minuten 12 timmar senare låg hon på ditt bröst! Kram och all min kärlek❤️❤️❤️❤️

 2. Frida

  Båda mina graviditeter slutade så. Första höll på så i 4 veckor. Va inne på förlossningen 2 gånger och fick sovdos o hinnsvepning men till slut sa jag att jag inte orkade mer o blev igångsatt. Hon kom 10 dagar efter bf.
  Med lillasyster hade jag pinvärkar o kunde inte sova i 2 veckor. Ringde in till förlossningen 3 dagar innan bf och grät. Fick komma in för hinnsvepning och fick en sovdos, Sov sedan hela natten o nästa dag va det igång.
  Kämpa, vet hur vidrigt det är men snart är lillasyster ute o den här tiden glömd ❤️

 3. Malin

  Ja, be om en sovdos! Guld värt för att samla kraft! Det är så knäckande att ha ont och inte kunna sova.

 4. Stina

  Förstår att det känns hopplöst. Hade samma start på min graviditet. Men det är ju ett tecken på att det är igång! Att kroppen jobbar. En dag efter att min slempropp lossnat så startade det och då jävlar gick der fort. Heja dig!

 5. Josefine

  Då är vi två.. haft molande värk i en veckas tid, de senaste nätterna varit riktigt hemska. Undrar verkligen hur länge detta ska fortgå.. kämpa på käre du

 6. Tina

  Nej inte bli ledsen, heja heja det där fixar du!! Jag förstår att du är trött och har ont och helst vill att det ska vara över, men du ska se att när väl förlossningen sätter igång på “riktigt” så kommer du orka, man orkar mer än man tror när man måste. Snart har du en bebis I famnen, håll ut.

 7. Therese

  Kontakta förlossningen och hör om du kan få komma på en kontroll och få en sovdos så du kan sova ordentligt?
  Och för gud skull, vila! Gör inte massa saker även om det känns tråkigt att inte göra något, men dom första förlossningarna startar på kvällen/natten för att kroppen är i vila. Så, vila vila vila! ❤️