Kanintårta i regnbågens alla färger – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Kanintårta i regnbågens alla färger

I annonssamarbete med Dr. Oetker

Jag och Elsa har bakat en kanintårta! Eller ja, jag bakar sällan eller aldrig tårtbottnar till mina tårtor. Jag tycker att det roligaste är att dekorera och leka med färger och former så då väljer jag att lägga tiden på det istället för att stå och göra smet och baka av i ugnen. Vi har använt oss av Dr. Oetkers gelfärger som finns i blått, gult, grönt, rött och lila. Det bästa med just dom gelfärgerna är att det är superlätt att få exakt den nyansen man vill ha. Med vanlig karamellfärg blir det lätt för mycket färg och utspätt på grund av konsistensen tycker jag.

Gelfärgerna från Dr. Oetker påverkar inte konsistensen på det du vill färga, vilket är extra bra när det kommer till sockerpasta. Jag har använt deras gelfärger flera gånger förut, men till det här samarbetet ville jag testa att använda färgerna till så mycket som möjligt. Jag tycker att resultatet av infärgningarna blev hur bra som helst. Elsa tyckte att det var jättekul att få vara med och baka tillsammans med mig. Det är alltid lika mysigt att hitta på såna saker tillsammans. Hon älskar att få hjälpa till!

Färdiga resultatet! Vi har använt Dr. Oetkers gelfärger för att färga sockerpastan rosa och blå. Sen har vi även färgat smörkräm som är spritsat på i olika färger. Jag tycker att de här gelfärgerna är fantastiska! Klicka här för inspirerande recept.

Bananfyllningen fick lite gul färg!

Sen bredde Elsa ut den.

Nöjda över en härlig tårta som vi har gjort tillsammans!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.