Jessica Lagergrens

Kan inte tänka på något annat

Stackars lilla Signe! Jag saknar henne så himla mycket och vill bara att hon ska komma hem nu. Jag har varit och lagt lappar i allas brevlådor i närheten där vi bor. Imorse fick vi äntligen ett livstecken från Signe! En granne inte alls långt bort hade haft Signe utanför altandörren imorse vid 06:30. Jag såg sms:et 07:30 och då var hon inte kvar. Men hon är alltså bara några hundra meter (om ens det) hemifrån. Hon borde våga sig hem vilken minut som helst tycker jag.

Jag var ute hela kvällen igår och letade. När solen gick ner gick jag hem och kände mig uppgiven. Nu känns det iallafall skönt att veta att hon lever. Min älskade älskade Signe. Kom hem nu så att vi slipper vara oroliga mer! Hon såg pigg och glad ut på bilden som grannen skickade så jag hoppas någon varit snäll och gett henne lite mat och vatten. Om inte annat får hon det i överflöd så fort hon sätter tassarna över vår tröskel.

Igår var vi på ridutflykt med ridskolan! Så mysigt! Nästa gång är sista gången för den här terminen men vi har signat upp Elsa för höstens termin också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.