Kan inte njuta längre – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Kan inte njuta längre

Nu klarar jag inte av den här värmen längre. Det är 40 grader på bussen jag sitter på och det känns som att jag ska svimma av värmeslag. Jag lider med alla er som måste pendla och jobba i den här värmen. Det är verkligen skillnad på att bara slappna av och bada och att försöka göra något vettigt. Snälla hösten, jag har aldrig tidigare längtat såhär mycket efter dig. Kom nu!

Idag har jag och Angelica haft inspelning i stan med fagra polisen Ted Eriksson. Vi träffade honom på ett event i somras och han är verkligen helt fantastisk. Rolig, bjuder på sig själv och så härlig! Det var fint att få se honom igen. Jag säger till när intervjun med honom finns ute. Nu ska jag hämta Elsa på förskolan som inte alls var glad när jag lämnade henne imorse. Jag längtar efter henni.

18460ead 504f 41ba 96c3 5710b52636c3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sabin

    Välkommen till min värld! 🙂 haha har känt så hela sommaren. Som nyförlöst blir de inte så mycket bada direkt men så fort efterkontrollen var gjord och ja va “godkänd” så vart det ett dopp och håller helt med att om man kan bada och slappa så är värmen mycket mer behaglig! Jag längtar så till hösten, friska vindar! mmmm 🙂

Annons