Jessica Lagergrens

Julkalendern – 4, 5 & 6

Jag har visst glömt julkalendern i helgen så här kommer lucka 4, 5 & 6.

Lucka 4 : En bild på ditt barns favoritleksaker 
Elsa har trots sin låga ålder väldigt många leksaker redan. En hel del har hon fått låna av kusin Alice, men två av hennes tre absoluta favoriter är faktiskt hennes egna. Den första är en aktivitetsboll som hon har fått av Stefans föräldrar. De köpte den till Elsa när de var i Japan och hälsade på Stefans bror som har flyttat dit. Elsa älskar att ligga och pilla med den och det finns massa roliga detaljer att titta på eller stoppa i munnen.
FullSizeRender-22Den andra är en spegel. Som hon älskar att titta på sig själv! Den här har hon fått låna av kusin Alice och jag ställer alltid upp den vid ena kanten av babygymmet. Hon tycker att det är lika roligt varje gång hon ser sig själv i en spegel. Jag hoppas innerligt att hon alltid ska bli lika glad av att se sig själv.
FullSizeRender-24Den tredje favoriten är klassikern Sophie le Girafe. Den funkar i alla lägen. Det bästa hon vet med Sophie är att hon kan tugga på hennes långa ben, och att hon piper när man trycker på henne.
FullSizeRender-23Lucka 5: En bild från den lyckligaste dagen från året. 
Det här var inte svårt att välja ut. Den absolut lyckligaste dagen det här året var den 22 maj. Jag har aldrig varit så trött och utmattad som 16.07 den dagen, men heller aldrig så fylld med kärlek. En obeskrivlig kärlek till någon så liten och helt fantastisk människa. Elsa är utan tvekan det bästa som någonsin har hänt mig.
image imageLucka 6: En bild på någon som står dig/din familj nära. 
Den som står mig absolut närmst är inte helt otippat Angelica. Min tvilling och andra hälft. Jag älskar dig så otroligt mycket och är så glad över att jag får ha dig i mitt liv. Speciellt glad är jag att vi bor så nära varandra och att vi ses så ofta!
image
Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.