Jul hos Ellos – 30% rabatt till dig! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Jul hos Ellos – 30% rabatt till dig!

I annonssamarbete med Ellos

Julen närmar sig verkligen nu! Har ni fått någon julstämning än? Vi ska ju fira jul i vårt nya hus och det ser jag verkligen fram emot. Just nu har Ellos massor av fint inför julen och det finns massor av bra erbjudanden. Jag har valt ut flera favoriter som jag tycker är perfekt till jul! Vilken är din favorit? Julklänningar hittar du HÄR. En av mina favoriter är en paljettklänning som du hittar HÄR.

Med koden 403461 får du 30% rabatt* på dyraste varan inkl varumärken och möbler. Gäller ej kampanjpriser. Koden är giltig t.o.m 30/11 och gäller på ordinarie priser så passa på! Julbelysning sätter verkligen stämningen i det här mörkret och det är inte en dag för tidigt att belysa hemmet till max tycker jag. Julbelysning hittar du HÄR, adventsstjärnor HÄR, adventsljusstakar HÄR och ljusslingor HÄR.

Wow! Hur snygg? Jag älskar paljettklänningen till vänster och den hittar du HÄR. Ni var så många som gillade den svarta klänningen som jag tipsade om så jag visar den igen. (till höger) För er som inte klickade hem den sist, gör det nu! Du hittar den svarta klänningen HÄR. Guldklänningen finns HÄR. Den rosa paljettklänningen hittar du HÄR och den ljusrosa klänning med spets finns HÄR.

Dekorationsring med ljusslinga hittar du HÄR. Den magiska stjärnan i papp hittar du HÄR. Ljusstaken med julmotiv hittar du HÄR, så gullig! Klassisk pappersstjärna med sladd finns HÄR och adventssljusstaken hittar du HÄR.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.