Jag lyckades i köket – igen! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Jag lyckades i köket – igen!

Igår lagade jag mat igen och det blev så gott! Elsa hjälpte till litegrann men sen ville hon hellre leka så då fick hon göra det. Jag har lite svårt för matlagning med många moment, men samtidigt tycker jag att mat som har fler än två ingredienser är godare än annan mat. Jag älskar asian fusion men det känns lite trixigt att laga hemma.

Hos oss blir det mycket husmanskost. Något både jag och Ibbe är uppväxta med. Igår lagade jag fläskkotletter med potatismos, ugnsrostade morötter, broccoli och skysås. Allt blev toppen förutom skysåsen som blev lite som snor. Ibbe lärde mig ett trick med redningen så nästa gång kommer det gå bättre. Jag älskar ju som sagt inte att laga mat, men ju mer mat jag lagar, desto roligare känns det. Och det är så värt det när vi sitter allihopa tillsammans och äta. Det är en mysig och fin stund som jag verkligen uppskattar.

Img 2444Elsas höstjacka är i fleece och kommer från Lindberg och är perfekt dagar som dessa. Inte för varm, inte för kall! Jag önskar att jag hade något liknande. Skinnjacka i regn är sådär härligt.

Img 2447Idag ska jag och Ibbe hämta Elsa tillsammans på förskolan. Igår när jag hämtade henne ville hon inte gå hem. Bra betyg för nya avdelningen känner jag. Det verkar gå bra för Elsa där och hon trivs vilket känns skönt i hjärtat. Ikväll hoppas jag att Ibbe ska laga mat, det blir alltid godast när någon annan lagar maten. Varför är det så? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.