Jag gjorde det! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Jag gjorde det!

Igår hade vi inte så mycket planerat här hemma och helt plötsligt fick jag ett ryck. Jag tog en rulle med säckar och gick in i helvetesrummet och gick loss. Det blev en helt brutal rensning. Det var vissa saker/plagg som var jobbigt att rensa bort, men nu får kläderna komma till andra som behöver dom mer. Om det har legat i kartonger i ETT år så är det inte SÅ viktigt, det är bara att inse. Saker är saker och mitt bästa tips när man har svårt att släppa taget om saker är att fota dom – ge vidare, gå vidare!

Det blev några timmar inne i rummet och 9 fyllda sopsäckar senare gav jag upp – för nu. Jag har sovit otroligt gott inatt så efter jobb nu på förmiddagen ska jag åter kliva in i rummet vi aldrig öppnar dörren till. Nu ska det bli klart, så är det bara. Dock fick jag lite panik över vad som ska vara i rummet istället för alla kartonger och grejer. Tanken är att det ska bli ett lekrum, men hur ska det se ut? Jag känner att jag behöver hänga lite på Pinterest för att få inspiration. Kanske en ribbstol på väggen? Jag vill att det ska vara ett mysigt lekrum. Kom gärna med era bästa tips!

Jag startade morgonen med en kopp Tvillingpodden-kaffe från Svanfeldt Coffee! Bästa starten!

Jag har tänt nästan alla ljus vi har på hela undervåningen. Det är lite mysigt att gå upp före solen ändå.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Du som är pysslig av dig borde verkligen kolla in designbycilla på Instagram! Så fina tips och tricks på barnrum 🙂

  2. Tant Gredelin

    Jag har precis hittat DesignByCilla på Instagram och blev full av inspiration. Filar nu på vårt barnrum, när det är dags att byta spjälsängen vill jag så gärna platsbygga en cool säng. Mycket jobb men så snyggt. 🙂