Jessica Lagergrens

Jag gjorde det en gång till…

Jag sprang en mil idag! Egentligen hade jag tänkt springa 1,5 mil men det fick räcka med en mil. Efter bara 3 kilometer fick jag blåsor/skavsår under fötterna så det var riktigt jäkla tungt och smärtsamt att springa hela milen. Även om det känns lockande att springa milen ute i 3 meter hög snö så fick det bli inne på löpbandet idag. Jäklar vad min kropp är mör nu på kvällen.

Känslan efter en mil är helt obeskrivlig. Jag vill gråta av lycka när jag kliver av bandet. Jag behöver verkligen komma igång med flera kortare springturer i veckan nu. Jag är inte alls där jag vill vara konditionsmässigt även om jag är imponerad över mig själv att jag orkar springa en hel mil. Det är SÅ långt!
milenHello styva bröstvårtor! Jag tackar kroppen för att den orkar. Jag fick frågan om hur jag gör för att palla springa så länge. Jag upprepar ”jag klarar det” om och om och om igen. Sen fokuserar jag på en punkt framför mig, lyssnar på albumet från ”The Greatest Showman”. Den skivan har orimligt peppiga låtar! En textrad är ”Impossible comes true, it’s taking over you”. Jag älskar den filmen!
snoEn annan sak jag älskar är det här fantastiska vädret. Jag förstår att det är jobbigt för alla som försöker ta sig fram i trafiken. Men när man slipper det och bara kan vara i det här vädret och njuta är det helt magiskt.
sno_Jag kan inte minnas att det har varit såhär mycket snö sen jag var liten. Här, på baksidan ska jag bygga en snögrotta till Elsa i helgen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka

  Jag sprang Göteborgsvarvet (halvmara) för tre år sedan. Mitt tips (hämtat från Sofia springer som är maratonslöperska) är att varje vecka springa en kort, en lång och en snabb. Tex spring milen (öka upp med någon km åt gången), spring 2,5 km som ett pass och sedan ett intervallpass. Det längsta jag sprang innan halvmaran var 1,8 mil, det räckte alldeles utmärkt och jag hade ett fantastisk lopp. Ska tillägga att jag knappt klarade att springa 2 km när jag börjat löpträna 🙂

 2. Alexandra

  Jag ska också springa Halvmarathon men i augusti så har börjat springa milen då och då. Blir verkligen lättare för varje gång!

  När jag springer på löpbandet ställer jag in tiden på 60 min och sen springer jag i 6 min intervaller i huvudet! Jag ser bara 6 min framför mig hela tiden och när de minutrarna är förbi så är även ytterligare 1 km förbi!
  Lura hjärnan lite 😬 Lycka till med träningen och halvmaran! Det kommer gå toppen!!

 3. julia

  Wow! Grymt jobbat! Särskilt med blåsor under fötterna! Jag brukar också få det, särskilt på löpband. Tips är då att se till att man har löparstrumpor och inte vanliga bomullsstrumpor. Man kan även i förebyggande syfte sätta compeed på de ställena man brukar få skavsår.

  Hur lång tid tog det för dig att springa milen denna gång?

  Kämpa på <3

  Passar även på att säga att du verkar som en så fin och rolig person. Och din blogg är så himla härlig. Älskar även din instastory, särskilt de med Elsa. Är förundrad över hur bra hon pratar?!

  Massa kramar <3

 4. C

  Så bra ju! Mitt tips är att när det går försöka springa ute med, för det är inte riktigt samma teknik som att springa på löpbandet (åtminstone inte för mig). Jag tror det kommer gå toppen för dig på halvmaran 🙂 har själv sprungit två innan barnen (en gång gravid i V 10) men den formen är långt borta. Blev dock inspirerad av dig att anmäla mig till ett 5 km lopp och har börjat träna igen. Så det går åt rätt håll. Tack för inspo 🙂

  1. jessicalagergren

   Haha, ja det är vidrigt långt. Och så ska jag springa det dubbla…hehe…eeeeh…panik! Kram J

  1. jessicalagergren

   Tack snälla! Just nu, en eller ingen, haha. Har varit sjuk men nu ska jag springa minst en gång i veckan. Helst två! Men inte milen, kan knappt gå dagen efter, hehe. Kram J

 5. Felicia

  Fy fan vad grym du är!!!!! Nu blev jag taggad, har inte hunnit (läs: orkat) ta mig till gymmet denna vecka men nu blev jag så taggad när du skrev detta att jag bokade in en dejt med
  Mih själv imorgon på löpbandet! Tack!!! Kram