Jag är redo nu lillasyster! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Jag är redo nu lillasyster!

Imorse vaknade jag strax innan 05 av förvärkar – igen. Jag packade aldrig klart någon väska igår och kände att nu gör jag det bara. Jag hade dock så pass ont så jag väckte Ibbe så vi kunde hjälpas åt. Stackarn sprang runt med en lista i handen på saker som skulle med i väskan. Efter att min väska var packad, lillasysters väska packad och Elsas väska packad så tog jag två alvedon och kröp ner i sängen med en varm vetekudde. Det måste ju vara nära nu?

Jag somnade om och vaknade nyss. Jag känner mig full. Eller bakfull. Eller en blandning av det. Smärtan har avtagit nu och idag står vila på schemat. Jag ska äta frukost sen lägga mig i badet och bara slappna av. Jag känner mig redo nu. Första gången förvärkarna kom fick jag lite lätt panik, men nu är jag så redo för vad som komma skall. Trött, men redo!

Vi väntar på dig lillasyster!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Spännande att följa dig, kikar in ofta nu för att se om lillasyster har kommit ut 🙂 Jag hoppas att hon kommer snart och att du slipper gå med hemska förvärkar mycket längre:-) Jag har hört om förlossningar där det gått riktigt fort efter att de haft förvärkar ett tag så förhoppningsvis kanske det bidrar till en kortare förlossning.

    Vår första tjej kom i vecka 38+3 och lillasyster kom exakt en vecka efteråt i vecka 39+3 (trodde dock att det skulle bli innan midnatt), så förstår att det känns jobbigt att vänta nu när du var “inställd” på att lillasyster troligtvis skulle vara här nu- .

  2. Fanny

    Inte för att göra ditt lidande längre, men är vanligt att ha det såhär i flera veckor:( nu e du ju nära så max några få veckor till som man kan ha de såhär:) finns dem som haft så sen v.30, man får vara glad för de lilla:) snart e hon här! Vila, ät och försök göra mysiga saker så tiden går lite fortare.