IVF-pappan – en öppen och ärlig blogg – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

IVF-pappan – en öppen och ärlig blogg

Förut hälsade vi alltid till en speciell Gustaf i slutet av varje avsnitt av Tvillingpodden. Ni kanske är några som kommer ihåg det? Hur som helst så driver Gustaf nu den öppna, ärliga och viktiga bloggen IVF-pappan. Han och sambon Adele försöker bli gravida och nyligen lyckades dom, men det slutade med ett missfall. Otroligt sorgligt och så tungt.

Gå gärna in och peppa Gustaf i deras kamp om att få ett barn. Jag tycker att det är fint och så viktigt att han delar med sig. Längtan efter ett barn är det många som delar, även om det är första, andra eller tredje barnet. Du hittar honom på instagram under namnet ivfpappan.

Gustaf adeleApropå Tvillingpodden. Har ni hört veckans avsnitt? Angelica och jag pratar om hennes one night stand som hon sa tack och adjö till på morgonen, men några minuter senare mötte hon honom igen – i en oväntad situation. Skämskudde/skratt utlovas. In och lyssna!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Åh då ska jag gå in och läsa. Själv ligger jag hemma efter några nätter på sjukhuset. Har opererat bort min andra och sista äggledare efter ett till utomkvedshavandeskap, så tungt och förra året fick vi ett sent missfall pga infektion, alla dessa gånger har varit ren otur enligt läkaren så nu blir det ivf för oss. Så får jag hoppas att denna otur vänder. Fråga läkare om du kan få lutinus utskrivet, det ska hjälpa till att bli gravid samt att slippa tidiga missfall. Många kramar fia

  2. Sofia

    Haha jaaa jag minns det! Måste lyssna om på lite gamla avsnitt nu känner jag! Förresten så tycker jag att de senaste avsnitten av tvillingpodden påminner lite mer om första säsongen typ och det gillas starkt 🙂