Ingen bra känsla idag – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Ingen bra känsla idag

Idag har jag haft körlektion och redan när jag vaknade kände jag mig lite ångestfylld. Inför varenda lektion förra intensivkursen för fem år sen hade jag ångest. En gång blev ångesten så stark att jag inte kunde andas och fick smsa körskolan och avboka. Jag kan inte sätta fingret på vad det var som gav den starka obehagskänslan men det var inte härligt att känna så. Inför provlektionen för några veckor sen var jag jättenervös men allt gick hur bra som helst. Det har fortsatt gå hur bra som helst under mina lektioner men idag är första dagen som jag inte kände för att köra.

Jag frågade min lärare om vi kunde ägna lektionen åt säkerhetskontroll och gå igenom bilen. Det tog såklart inte hela lektionen och när hon sa “nu kör vi en sväng” så var det bara att göra det. Jag ska ju ta det här körkortet och alla dagar kan helt enkelt inte kännas toppen även om jag skulle vilja det. Idag ska jag fokusera på teorin och göra det koncentrerat. Jag kan få lite stresspåslag när jag sitter och pluggar när jag känner att det är så mycket att ta in. Men det är bara att fortsätta. Jag ger inte upp nu.

En av alla fina bilder som togs av Olivia Age. Älskade Annika som nu är i vecka 35. Tänk att vi ska få vara mammalediga ihop. Dröm!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina - En mysig mammablogg

  Åh! Jag förstår dig. Jag håller också på med körkortet och får vidrig ångest vissa gånger jag ska köra. Blir så stressad när det är mycket trafik och är rädd för att göra fel. Men heja oss som gör det ändå! Snart har vi våra körkort 😃

 2. Helen

  Men du… skulle allt gå perfekt hela tiden skulle du ju inte behöva några lektioner… då skulle du ju redan haft körkortet… man behöver ju öva ordentligt för att kunna gå på instink när man hamnar i obekväm situationer som man gör då å då i bilen… Träna på snart får du ditt körkort

 3. Lina

  Känner verkligen igen mig, hade ångest innan varje körlektion utan att jag kunde sätta fingret på varför.
  Jag läste igenom teoriboken 2 gånger men köpte frågor från korkortskolan.se och varvade med, Dom är väldigt lika det riktiga provet och väldigt lätta att förstå! Klarade teorin på första försöket trots att det kändes som ett virrvarv i huvet innan!

 4. Maria

  Jag har haft körkort i 7 år. Kan trösta dig med att alla mina körlektioner eller idag känns bra. Vissa dagar gråter jag i bilen för att jag är rädd att jag inte ska hitta etc. det blir bättre!

 5. Emma

  Nej, alla lektioner känns inte bra alltid. Min körlektion gick pissdåligt idag. Vi får komma igen helt enkelt 😘

Annons