Imorgon smäller det! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Imorgon smäller det!

Imorgon förmiddag är det dags för rutinultraljud! Vi har valt att ta reda på kön om det går. Det gick inte med Elsa, men den här gången är det bättre maskiner och bättre (enligt mig) personal som gör ultraljudet. Hon som gjorde mitt ultraljud med Elsa sa “jag ser ingenting” och så syftade hon inte på könet, utan delar som hjärtat. Det var inte läge att fråga om könet vårt andra uppföljande ultraljud. Vi bokade in ett privat ultraljud i vecka 28 om jag minns rätt och fick då reda på på en gång att Elsa var en Elsa.

Om hon kan se könet imorgon ska vi be henne skriva resultatet på en lapp och lägga det i ett kuvert, utan att säga något till mig eller Ibbe. Sen ska vi ge kuvertet till Angelica som ska fixa med en överraskning. Sen går startskottet för familjen Ibohm Lagergrens youtube-kanal där vi avslöjar bebisens kön. Jag har hela tiden haft på känn att det är en tjej, men nu börjar jag tvivla. VI får se helt enkelt! Jag tycker att det ska bli så kul att få se bebisen igen. På tisdag går jag in i vecka 20.

Igår var jag och Elsa på utflykt med mormor.

Vi köpte tomatfrön och drivhus. Här ska odlas egna tomater!

Mamma filmade Elsa och sen ville Elsa se.

Dag 14 imorgon utan socker. Mer om hur det går och känns i veckan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofi

  Strunta i tråkiga kommenterar! Jag ser jättemycket fram emot det Youtube-avsnittet och många fler!!! Ni är min favoritfamilj haha! Blir gärna inadopterad till er familj haha! Okej kanske lät lite för creepy. 😂

  1. Camilla

   Jag nog ganska säker på att Elsa skulle älska sitt syskon även om det är en lillebror som är i magen. Även föräldrarna kommer garanterat att älska barnet oavsett kön.

 2. Sofia

  Inspirerad av dig börjar jag mina 66 dagar utan socker imorgon! Har dock bestämt att jag ska klara 66 dagar totalt på 68. Har två planerade middagar där jag inte vill avstå efterrätt 🙂

  1. jessicalagergren

   Jag tjänar inga pengar på vår i dagsläget obefintliga youtube-kanal. Handlar noll om cash. Jag jobbar med sociala medier och tycker om att dela med mig. Hoppas du hittar glädje i ditt liv. 🙂

   1. Anna

    Klart att du använder bebisen, Elsa och typ allt i ditt liv för att tjäna pengar. Det är ju vad sociala medier och influencer handlar om. Direkt eller indirekt så är allt en del av din blogg, insta mm. Varför inte bara erkänna och stå för det istället för att skylla ifrån sig? Stå för ditt val att outa ditt liv och din familj.

     1. Ellen

      Haha åh kan inte annat än skratta medlidande åt detta patetiska. Jag hoppas verkligen att du, Jessica, kan ignorera sådana här kommentarer. Så tragiska! Du är grym!

Annons