Idag blir det bara flytande föda – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Idag blir det bara flytande föda

Natten var som jag misstänkte helt vidrig igen. Jag ska försöka uppdatera med något roligare än min sjukdomsupplevelse snart, men just nu finns inte riktigt orken till att komma på något upplyftande. Jag känner mig svag och orkeslös och faktiskt ledsen över att behöva vara sjuk på min semester. Det är såklart inte kul att vara sjuk någon annan gång heller men det är så typiskt när det är vår sista semestervecka ihop som familj. Nästa vecka åker ju Ibbe bort hela veckan och Elsa och jag blir kvar hemma.

Tack för alla era tips! Jag har inte lika ont i magen idag men om det inte blir bättre efter bara flytande föda idag (jag gjorde misstaget att äta igår) så ska jag söka hjälp. Det är klart att det inte är meningen att man ska ha såhär ont i magen av en magsjuka. Jag brukar inte dra mig för att söka läkarhjälp men när det kommer till just magsjuka vill jag bespara andra människor från att bli smittade i väntrummet plus att det ju inte finns så mkt att göra åt det. Om det nu inte är något annat. Tiden får utvisa. Jag är trött på att vara sjuk nu och trött på att ha ont.
P1050972Bild från en piggare del av semestern.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Vet inte om någon annan kanske redan skrivit det, men på dina symptom låter det precis som att det skulle kunna vara tarmvred. Sök läkarvård a.s.a.p. Lycka till <3

 2. L

  Krya! Hoppas att den går över fort nu.

  Jag har en fråga, eller flera kanske. Jag och min sambo har det rätt skakigt just nu. Av det jag har hört tidigare om er så känns det som att vi är rätt lika. Ofta är jag bara sååå himla sur på honom, stör mig på hur har är, hur han pratar, äter, lunkar fram, lämnar smuts framme, inte hjälper till osvosv.. Småsaker som tillslut gör att jag blir galen! Han i sin tur tycker ofta att han aldrig får vara ifred och jag blir sårad av att han inte vill vara med mig. Inte så konstigt när jag för det mesta är smågrinig.
  Vi har ett barn på under ett år så vi vill verkligen kämpa och satsa på oss.
  Har du nåt tips på hur vi verkligen ska ta tag i det? Ofta pratar vi om det och bestämmer att nu ska vi kämpa, nu ska det bli bra. Sen går det två dagar och allt dåligt är där igen.
  Vi måste börja respektera varandra igen men jag har ingen aning om hur det ska gå till.

  Kram <3

  1. F

   Du är verkligen inte ensam. Jag önskar att det fanns ett forum där en kunde stötta andra och blir stöttad av andra i liknande situation. Jg känner mig så ensam i vår relationskris. Och vilsen.

  2. F

   Du är verkligen inte ensam. Jag önskar att det fanns ett forum där en kunde stötta andra och blir stöttad av andra i liknande situation. Jag känner mig så ensam i vår relationskris. Och vilsen.

 3. Lina

  Usch och fy för att vara sjuk, särskilt på semestern 🙁 Undrar om du kan ha ätit kyckling? Jag fick campylobacter av en kycklingmacka förra sommaren, hade magsjuka med feber och hemsk magsmärta i typ en vecka. Annars brukar ju magsjuka eller matförgiftning gå över på ett par dagar.

 4. Julia

  Tycker att det låter som blindtarmen. Kolla upp det! Min blindtarm spökade i flera år innan jag, efter ett anfall som du haft nu, sökte vård och fick den bortopererad. Krya på dig!

 5. Katarina

  Åh krya på dig <3 Min senaste magsjuka var VIDRIG och hade ont i magen vilket jag aldrig haft förut vid kräkis, och det kom ur alla öppningar vilket heller aldrig hänt (hahaha förlåt!). En kollega drabbades någon månad senare och fick också riktigt plågsamma magsmärtor som höll i sig i flera dagar. Så oroa dig inte! Men känn efter så det inte är blindtarmen eftersom den ju i värsta fall kan spricka. Kram!

 6. Lotta

  Några dagar efter nyår, så blev äldsta dottern (19 år), sjuk. Jag var helt övertygad att det var vinterkräksjukan, så vi isolerade henne på övervåningen. Morgonen efter mådde hon något bättre, så hon försökte få i sig lite rostat bröd. Då drog helvetet igång igen, med extrema krämpor i magen och kräkningar. Då jag VERKLIGEN har fobi mot blindtarmen så har jag tagit reda på dom flesta symtomen. När jag bad henne lyfta på högerbenet och det inte gick, då kom paniken krypande i mig. Ca 30 timmar efter detta, när jag snabbt åkte in med henne, så slutade det med att hon vaknade upp utan sin blindtarm. Läkarn sa att inga symptom i sjukdomsförloppet visade på blindtarmen, men alla prover och röntgen visade att så var fallet. Hoppas du “bara” har en släng av magsjuka. Men om smärtan fortsätter så ska du inte dra dig för att åka in. Jag ringde 1177 innan och ifrågasatta ifall jag i överhuvudtaget fick åka in med henne, då vi inte va säkra på att det inte var magsjuka. Men dom svarade, att med den smärtan då ska man in! Krya på dig, Kram Lotta

 7. Cecilia

  Hej!
  Kräks du också eller har du typisk magsjukediaree? Om inte kan det vara blindtarmen? Min pappa hade sjukt ont i magen en gång, och blev mycket sämre av att försöka äta/dricka. Även bara jättesmå mängder. Han hade brusten blindtarm och var timmar från att dö pga uttorkning och så allvarlig infektion av blindtarmen (sa de på akuten efter han hade opererats). Vill inte skrämma upp dig för mycket men om du inte har andra klassiska magsjukesymptom bör du kolla upp magen genast om det gör så ont som det låter. Ta hand om dig!

 8. Annika

  Om du inte snart mår bra kan du kanske ringa KRY så får en läkare göra en första bedömning av läget, utan att du smittar någon. Men hoppas det snart är över.