Hur många streck ser du? – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Hur många streck ser du?

Alltså. Hörrni! Idag när jag kom hem från jobbet så var maten precis klar. Direkt när jag klev innanför dörren tyckte jag att det luktade lite märkligt och jag kände mig lite illamående. Jag har bara gått runt och väntat på att mensen ska komma alternativt en ny ägglossning, men det är väldigt längesen jag tog ett äl-test eller ett gravtest. Jag släppte det lite när gynekologen sa att hon inte såg att ett ägg var på väg att lossna. Jag tyckte att det var på tiden att testa.

Ser ni ett eller två streck på det här graviditetstestet?

ettellertva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Två streck, helt klart! 😍 Gud vad roligt! Grattis! 💛

  Jag plussade i fredags kväll. 😍 Trodde aldrig det skulle visa positivt, men det gjorde det. Överlycklig och livrädd på samma gång, då vi fick missfall i somras. Hoppas verkligen det ska gå bra denna gången.

 2. Emelie

  Det där är två streck! 🙌 Jag hade också lite svagare streck när jag testade positivt med min son! Fick veta då att det inte finns så kallade ”spökstreck”. Om man på något sätt kan skymta ett streck så är det positivt för annars gör det inte utslag! Det beror helt på när man testar och nivån att hormon i kroppen. Håller tummarna att allt går vägen för er!

 3. Lina

  Två, utan glasögon 😉 Så tydligt ska man väl inte kunna se spökstreck heller, riktigt knasigt test i så fall. Spännande! 😀

 4. Elin

  Helt klart två, går ju inte att ta miste på!!! Hade likadana “spökstreck” i början (fast svagare) och nu är jag i vecka 30! Grattis!

 5. Milla

  Ser helt klart två streck 😍 Men gå raka vägen och köp ett CB test som är så mycket mer tillförlitligt! GRATTIS ❤️

 6. Malin

  Tjoho! Började grina 😂 lite hormonell pga nyss fått barn men också för att jag blev så himmelens glad för er 😍

 7. Hanna

  Jäklar!! Stort grattis! Helt fantastiskt ju, och också att det gick när du ”släppte” det! Det hatar jag också… att det går om man slappnar av, vi har försökt i över 1 år och har stenkoll på allt, och det tar sig aldrig, säkert för därför. Berätta gärna vad du gjort annorlunda den här gången ❤️ Och stort grattis igen 😊

 8. Stina

  Solklart två streck!!!! 😀 😀 <3 Sådär såg mitt första test ut, är i v 34 nu. Senare på dagen tog jag en veckoindikator som visade "gravid v 1-2". 😀 Stort grattis!

 9. Evolo

  Ååh! Jag har ju följt din resa och gjort samma resa själv, jag plussade för 1,5v sedan och det var också så där svagt på första testet. Tog ett digitalt dagen efter och det visade gravid 1-2! 😍 håller alla tummar och tår för er, men helt klart 2 streck! ❤️

 10. Angelica

  Två!! 😊 haha som alla andra skriver.
  Åh hoppas och tror att det är så, såååå glad för er skull i så fall 😍

 11. Maria Lundgren

  Helt klart 2!!!! Så svagt var mitt oxå och det blev starkare för varje dag som gick. Jag blev gravid när min svindyra maskin visade 0 ägglossning efter 2-års kämpande. Idag går jag in i grav vecka 14 och ska på kub-test…
  Hoppas du visar ett digitalt idag!!! Weeeeiiiii!!!

 12. Hanna

  Har inte sett två en enda gång förut när du visat under den här resan men nu är det absolut två! Köp genast clear blue! (eller ja, jag tycker de är enklare att läsa av)

 13. Sarah

  Jag ser också två streck ☺️🙏💕 Och det där med lukten, jag blev som en blodhund när jag va gravid 😂 Kunde känna lukten av ALLT! Så sjukt 😅 än idag (lillebror är 14 månader) mår jag illa av vissa lukter.

  Spännande att följa! Lycka till! Hade varit kul att höra hur denna resa varit för Ibbe än så länge?😊

 14. Evelina

  Helt klart 2 streck! Jag satt med samma dilemma för några dagar sedan och grunnade på om jag såg ett eller två streck. 😂🙈

 15. Sandra

  Två, två, två, tvååååå streck!!! Precis sådär såg det ut med mitt andra barn och digitalt visade gravid!! 😍😍😍😍

 16. J

  Men åh!! Ser två hur tydligt som helst!:)stort grattis!!!:) jag hoppas att själv få uppleva det där plusset för syskon innan det är för sent. Så spännande för er!!:)

 17. Elisabeth

  Helt klart två streck! 😃💕 Grattis!!! Men shit vad spännande, du måste ta ett digitalt test där det står antal veckor också. 🙌 jag är också relativt nygravid med min tvåa, är i v9. Jag ser verkligen fram emot att följa dig och graviditeten! 😍 vi ska göra tidigt ul idag, det ska bli skönt! jag mår sååå mycket värre denna gången (🤢) så jag misstänker tvillingar hehe, men det räcker bra med ett barn till känner jag 😅

 18. Anna

  Jag ser två!!!! HUR KUL!!!!! Jag är också relativt nyplussad och har sett framemot att få läsa om din graviditet redan innan jag själv fick ett plus! Väntade mitt första barn när du var gravid med Elsa 🙂 STORT grattis!!!!!

 19. E

  Grattis!!!!!! 😍 tänkte verkligen att det kunde vara så idag när jag lyssnade på tvillingpodden och du pratade om att Angelica luktade kaffe och att det kändes som att du behövde ta massa premalex!
  Sommarbebis ❤️

 20. Liv

  Två!!!!!
  Herregud!!!!! Du är ju gravid!!!
  Detta är ju fantastiskt!
  Jag blir så glad för er skull! ❤️
  Shit, nu kommer jag inte kunna somna..😜

 21. Anna

  Så såg mitt ut i tidig graviditet med sonen. Dagen efter tog jag ett bättre test som visade gravid. Det är självklart två. Inom vården hade du fått resultatet gravid på en sån sticka. Håller tummarna!! Men gör ett bättte test och posta resultatet 🙏🙏

 22. Karin

  Mitt var ljusare än sådär så maken fick åka och köpa ett digitalt.
  Där är helt klart två streck. Håller tummarna för er!

 23. Pernilla

  Spännande! Men ta ett sånt test där det står gravid så slipper du/vi gissa… Håller tummarna såklart ✊🏻✊🏻

 24. Frida

  Så säg mitt test ut dagen innan beräknad mens. Trodde inte på det. Dagen efter tog jag ett ”bättre” test som visade lite tydligare o dagen efter det tog jag ett digitalt test som visade ”gravid”.
  Så mycket möjligt!!! Häftigt i fall.
  Förra veckan var det ett år sedan vi plussade o nu sitter jag här med en 3,5månsders 😍