Hudvårdsrutin – utvärdering – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Hudvårdsrutin – utvärdering

Det här inlägget är i stolt samarbete med Renlive Cosmeceuticals

Jag gör ett samarbete med Renlive Cosmeceuticals där jag under en tid har fått möjligheten att testa några av deras produkter. Nu har det blivit dags att utvärdera dessa. Jag har provat fyra olika produkter som alla är anpassade efter min hudtyp. Hos Renlive.se kan du alltid få tips och råd så att du hittar rätt produkter för just din hudtyp. Just nu får du dessutom hela 30% rabatt inne hos Renlive.se om du uppger koden jessica30 i kassan. 

Jag har provat produkter från serien Rigenera och en produkt från serien Flexi. De jag har testat nu är Reverse Age-defying Cream, Reveal Serum, Exo Mask och Botolifting Serum.
renlive_alla
Reverse Age-defying Cream är en dagcreme med aktiva ingredienser som ger huden fukt och näring. Den har en svag och härlig doft och den känns väldigt dryg. Den går lätt in i huden utan att kladda och min hud känns återfuktad av den. Jag har använt den här dagcremen som nattcreme också och det har fungerat utmärkt för mig.
serum_
Reveal Serum är ett serum som har exklusiva ingredienser som ska stimulera hudens ämnesomsättning och boosta hudens cellförnyelse. Det är ett transparent serum och det behövs bara några droppar för hela ansiktet och halsen. Jag har lärt mig på senare dar att man inte bara ska ta hand om huden i ansiktet, utan helst ska du även ge halsen och dekoltaget samma kärlek som du ger huden i ansiktet. Serum är som jag skrev i mitt förra inlägg om Renlive är nyfunnen vän för mig när det kommer till ansiktsprodukter och jag gillar verkligen det här serumet.
maskExo Mask är en ansiktsmask som är återfuktande och den ska ge huden energi och lyster. Jag älskar den här ansiktsmasken! Det är verkligen en toppenprodukt och efter att jag bara hade använt den en enda gång var min hud så himla len. När jag applicerade den kände jag hur den jobbade på huden, den känns nästan lite mintig men det vet jag inte om det bara är min egen upplevelse eller om det är så det ska vara. Den ska sitta på huden i cirka 10 minuter och sedan tas bort. Den här rekommenderar jag starkt!
botolifting_serum
Botolifting Serum. Den innehåller en hög dos av aminosyror som stimulerar produktionen av kollagen. Bland de aktiva ingredienserna finns även botulinum/botox. Jag har gjort botox i pannan och det här serumet ska kunna förlänga effekten av botox. Det är för tidigt än för att säga om det verkligen fungerar, men det ska bli spännande att se om det har någon effekt.

Alla Renlives produkter är allergivänliga, naturliga och fria från paraffin, silicon och vaselin. De får dessutom ett stort plus av mig för sina fina förpackningar. De känns lyxiga att ha i badrumsskåpet. Missa inte rabatten på hela 30% rabatt inne hos Renlive.se om du uppger koden jessica30 i kassan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons