Heldag på Skansen med 4 barn – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Heldag på Skansen med 4 barn

Vilken dag! Jag och Angelica bestämde oss för att ta varsin bil och åka in till Skansen idag. Barnen tyckte att det lät som en mycket bra idé! Det gick bra att köra in, Elsa sitter fram bredvid mig och det är så mysigt att köra när hon är med. Hon sjunger med i låtarna på radion, dansar och ställer tusen frågor. När vi kom fram till Djurgårdsbron blev det lite trixigt. Jag och Angelica pratade med varandra på högtalare i telefon och pratade om hur vi skulle ta oss igenom det som ska föreställa en cirkulationsplats men som inte så många tolkar som det vilket gör det väldigt svettigt. Vi klarade det bra hur som helst!

Det var en mysig dag på Skansen men det är lite mycket “nej” “kom” och “gör inte så” när Alice, Philip och Elsa är tillsammans. Lika bra som dom kan leka, lika snabbt kan det vända till tjafs. Men mest var det roligt idag om än svettigt emellanåt med en spädis i babybjörn. Vi var på teatern på Lill-Skansen som Elsa älskar och sen var vi inne i akvariet och klappade orm och spindel. Vi avslutade dagen på tivolit där kidsen åkte släng-gungor och karusell.

Twinnie och jag!

Vi hälsade på hos de nyfika lemurerna!

Hur gullig?

Bonnie snusade gott i babybjörnen.

En lemurbebis ville sno Angelicas väska.

Slänggungebarn!

Lycklig Elsa!

Min gulligaste munk!

Glassnosar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Har ni kollat med er biltillverkare om det funkar att ha Elsa framåtvänd i framsätet? Har hört att de bör vara en viss längd för att sitta där…

  Låter som ni haft en mysig dag på Skansen!

  1. Sanna

   Kopplar man ur airbagen är det ingen fara. Om airbagen är på kopplad får man aldrig ha barn i bältesstol fram, då får bara barn/vuxna som sitter direkt på sätet sitta där.

  2. Sanna

   Kopplar man ur airbagen är det ingen fara. Om airbagen är påkopplad får man aldrig ha barn i bältesstol fram, då får bara barn/vuxna som sitter direkt på sätet sitta där.

Annons