Jessica Lagergrens

Heldag på kontoret!

Idag var det Ibbes tur att vabba lille snoris så jag har fått en heldag på kontoret. Ingen av mina två favoritkollegor Angelica och Annika har satt sin fot här idag så det har varit rätt så ensamt. Jag började dagen med ett träningspass med min bästa Anna. Jag mår inte toppen just nu rent psykiskt så det var skönt att få ta ut sig fysiskt. När jag vaknade imorse tänkte jag först att jag egentligen inte hade så stor lust att träna, men jag vet med mig att jag mår mycket bättre när jag har tränat så jag släpade mig dit. Det ångrade jag inte!

Nu har jag fyllt på med ny energi och fått kloka råd från Anna. Det är fint att jag har hittat en vän i Anna och att hon inte ”bara” är min personliga tränare. Ikväll står ridskola med Elsa på schemat och jag längtar! Förra gången var det Ibbe som var med Elsa på ridningen och idag är det äntligen min tur igen. Det är så himla mysigt att pyssla om en liten shetlandsponny och att se lyckan i Elsas ögon när hon får leda ”sin” lilla häst alldeles själv till ridhuset.

Jag såg att några kommenterade senast jag skrev om ridningen att den var i senaste laget och det kan jag hålla med om. Men Det är bara en kväll i veckan och Elsa brukar inte vara tröttare på onsdagar bara för att hon varit uppe lite extra på tisdagen och så länge det är så kommer hon få fortsätta med ridningen. Det viktigaste är att hon tycker att det är kul!

Här är en bild från en träning vi hade med Anna i höstas!

Jag längtar tills vi kan börja träna utomhus igen och avsluta varje träningspass med ett dopp i sjön!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Har ditt psykiska mående något med din viktoperation att göra tror du? Krya och hoppas det vänder snart oavsett!! ❤️

  2. Elin

    Så kul att läsa om din träning och hur du utmanar dig själv, inspirerande! Speciellt 3 mil på skidor! Riktigt coolt! Vad heter skidspåret? Var ligger det?