Hårfärger från förr – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Hårfärger från förr

Nu har det snart gått tre månader sen jag och Angelica satte in löshår hos Rapunzel. Det börjar bli dags att ta ut det men jag känner verkligen inte för att ha kort hår igen. Kombinationen likblek i huden med kort hår som har en utväxt känns allt annat än uppiggande. Angelica tycker att vi ska satsa på grått/silverhår. Jag tycker att det är sååå snyggt! Jag har haft det en gång men det är först i efterhand jag kan uppskatta det när jag ser det på bild. Just då var det väldigt ovant. Jag har ju bruna ögon och har “varma” färger så det är väldigt speciellt att ha en så kall ton i håret då. Vi får se vad det blir helt enkelt, men någonting kul måste det bli. Här är lite hårfärger från förr:
grey_hair_ brunt_har grey-hair slingor_har hår_you naturlig_harfargHär är vår naturliga hårfärg! Älskar att jag inte hittar en annan bild på den än när vi är typ 4 år.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennie

  Bild nummer fyra! Min drömhårfärg! Jag är också brunögd och passar och klär bäst i varma färger, men det håret alltså! Drömmen! Jag brukar bli väldigt guldskimrande när jag slingar det på senvintrarna, det är jättefint det också, men det där. Så fint!

  > jennize.bloggplatsen.se

 2. Petra

  Vad har hänt med din snapchat?!
  Har du bytt namn eller lägger dubontr upp på din story längre?
  Tycker att din story var askul och vill liksom ha tillbaka den