Har fått en infektion – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Har fått en infektion

Igår kände jag att eftervärkarna var starkare än innan och jag hade lite svårt att sätta mig/resa mig från soffan. På eftermiddagen upplevde jag att smärtan ökade och då slog det mig att man ska hålla koll på tempen eftersom att så ont i magen + feber kan tyda på infektion i livmodern. Jag hade feber och ringde in till förlossningens eftervård och fick komma in på en gång.

När läkaren hade undersökt mig visade det sig att det inte är en infektion i livmodern, men sänkan visar på en infektion i kroppen och att smärtan i magen är något fel med tarmarna. Jag har fått en remiss till tarmkirurgen och ska dit idag. Jag har ont i magen men jag känner mig inte sjuk.. Jag fick antibiotika så jag hoppas smärtan går över snart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Usch vad jobbigt. Jag fick infektioner efter båda mina barn, så jobbigt att inte må bra när man försöker landa i den nya familjen <3 Hoppas du fick bra hjälp hos doktorn!

 2. Hanna Öhman

  Men neeej så otur! Hoppas du blir frisk fort och svarar bra på antibiotikan ❤️ Fick ju en infektion i mott snitt fem dagar efter förlossningen och det kändes så surt när allt vi ville var att mysa med bebis så jag förstår dina känslor. Kram ❤️

 3. Sofie

  Usch, stackare! Har varit med om liknande, inte kul alls! Hoppas du blir bra snart.
  Krya på dig, kram!

  1. jessicalagergren

   Ja, så jobbigt när allt börjat falla på plats och vi har börjat komma in i någon form av rutin. Hoppas det går över fort! <3 Kram J