Hämtade hem en liten sjukling – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Hämtade hem en liten sjukling

Den här veckan skriver jag mina sista frilanstexter på ett tag. Jag har tagit mig an några sista uppdrag som jag behöver slutföra innan bebis kommer. Jag har två telefonintervjuer inbokade i början på veckan och en artikel betade jag av idag. Efter lunch ringde dom från förskolan och sa att Elsa var hängig. Väl hemma drack hon några klunkar saft, slickade på en glass och sen somnade hon i soffan och vaknade nyss med med nästan 39 graders feber.

Min lilla älskade Elsa. Hon har inte varit sjuk och hemma sen operationen av halsmandlarna. Skönt för henne att hon har fått slippa vara sjuk. Nu hoppas jag att hon piggar på sig snabbt så att hon slipper vara sjuk när jag åker in och föder. Jag tror att det blir tillräckligt stor omställning för henne med att vi åker iväg och sen kommer hem med en liten nyfödd. Det är inte så härligt att ligga i hög feber då. Idag skulle vi tagit fästingspruta hela familjen men det får vänta tills hon är frisk igen. Imorgon skulle hon ändå vara ledig med mig för hon har 4-årskontroll på BVC men nu bokade jag av den.

Älskade älskling. Jag blir alltid så orolig när hon får feber även om jag vet att feber i sig inte är något farligt. Det känns bara så himla läskigt när den stiger, jag kan inte hjälpa att jag känner så.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lin

    Har hon varit frisk SÅ länge?! Jag är så avis! Min fyraåring är sjuk var tredje vecka och får varje gång över 40 grader. Ja, har inte fått en hel lön sedan han började fsk. 😰

  2. Anna

    Får man ta fästingvaccinet som gravid i Stockholm? Här där jag bor sa de nej till det, och även när jag ammade, så jag fick börja om med alla sprutor (var 3e jag skulle ta) för att det gått för lång tid sen förra gången när jag väl slutat amma. Typiskt.