Halloweenpyssel in the making – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Halloweenpyssel in the making

Jag har jobbat undan en del under veckan som gått så idag fick barnen vara lediga med mig. Angelicas barn är också lediga så de är här och det pysslas för fullt med tema halloween. Det har gjort små spöken & fladdermöss och strax ska vi börja karva ut pumpa. Jag älskar att karva pumpor och brukar gå all in på det, men i år ska Elsa få rita på en pumpa och så skär jag efter hennes ritning. Jag hade en idé om att skära ut siluetten av en katt, men kanske att jag gör det i helgen istället. Eller nästa år.

Barnen har skapat så gulliga pyssel med väldigt enkla medel. Vi har pysselboxar som jag tror kommer från Rusta och i dom finns både piprensare, papper, silkespapper och lim. Det är bra när det är enkelt tycker jag, annars tröttnar dom ganska snabbt. Elsa har bestämt sig för att vara en vampyr så jag har rotat fram Halloween-kartongen på vinden som var full av utklädningskläder och ansiktssmink. Den som spar han har!

Små fladdermöss! Flirtkulor, silkespapper, snöre, ögon och lite lim var allt som behövdes.

Bu! Tre små läskiga spöken!

Jag har precis sminkat mig för att bli lite piggare. Jag känner mig lite nere och hängig men hoppas att det vänder snart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.