Halloween-peppen! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Halloween-peppen!

Elsa älskar verkligen Halloween och har spanat in olika outfits och dekorationer länge. Förra året var hon Vampirina. Nu vill hon kanske vara en vampyr. Eller en läskig baldrottning. Det får absolut inte vara gulligt utan måste vara läskigt, men inte för läskigt. Älskar att lyssna på henne när hon dividerar fram och tillbaka vad hon ska vara. I helgen blir det en liten barn-halloweenfest för kusinerna & grannarna. Det blir inget bus eller godis (det här året heller).

Vi fick hem ett skojigt bud från Partyland med massor av roliga saker inför Halloween. Elsas favorit blev diademet med saxen som går rakt igenom huvudet. Jag tycker att man kan klä ut sig till något ulligt och gulligt på Halloween men Elsa håller inte med. Fast hon tycker att Bonnie kan vara en katt eller en kanin eftersom att hon är så liten. Jag vill också klä ut mig men tycker att mina outfits tidigare år är alldeles för obehagliga för att ha på ett barnkalas.

En polis, Vampirina, Snövit och ett litet skelett.

Elliott och Bonnie var små kaniner.

Jag och Ibbe var zombie-kirurger på förra årets halloweenfest.

På en av Bellas Halloweenfester var jag och Angelica Snövit och Ibbe var “död”.

Såhär tycker jag också att man kan klä ut sig på Halloween! Världens gulligaste lilla Pippi! Här skulle Elsa på kalas hos Philip och ville absolut klä ut sig. Hon har älskat att klä ut sig sen hon var pytteliten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.