Halkbanan avklarad – igen! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Halkbanan avklarad – igen!

Första gången jag gjorde halkbanan vara nästan för exakt fem år sen. Intyget för halkbanan är giltigt i fem år så det vara bara att göra om. Men det var så kul även om jag gjort det innan! Det är ett perfekt tillfälle att testa hur bilen reagerar i olika hastigheter och inbromsningar. Lärorikt och spännande!

Nu har jag genomfört alla obligatoriska moment som måste göras för att få köra upp. Hurra! Jag längtar så mycket efter det där körkortet nu. Vilken känsla det kommer vara när jag är godkänd. Nu ska jag hem och pussa på Elsa som är ledig idag pga planeringsdag på förskolan. Imorgon ska vi till Gröna Lund och Elsa är så pepp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jav online

    Article is great, love the way you write. It really attractive. Not many people can write like you. Definitely will save this and follow you in future.

  2. M

    Fullständigt Livrädd för halkbanan här🙋🏼‍♀️ Tycker det känns fruktansvärt obehagligt att sitta ien bil själv och få i stryktipset på en bana somr HA!L! ( hör ju Själv🙈) Men berätta snälla! Ett inlägg!? Hur gic k det till? Vad får man göra? Hur länge? Läskigt???

  3. T

    Heja dig!! Så himla imponerad över din beslutsamhet 🙂 Jag tog körkort direkt när jag blev 18, inte för att jag behövde det just då utan för att jag visste att annars blir det inte av haha! När jag var höggravid i somras låg jag platt i stora dotterns plaskpool typ hela sommaren. Till mitt försvar var det ju typ 100 grader varmt dygnet runt 😉