Gotland på vintern = magiskt! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Gotland på vintern = magiskt!

I annonssamarbete med First Hotel Kokoloko 

Gotland. Vilken fantastisk ö! Jag har bara varit på den härliga ön på sommaren innan men i december var hela familjen där och bodde på ett supermysigt och helt nytt hotell, First Hotel Kokoloko. Det ligger bara några minuter från där man kommer med färjan i Visby och är ett helt perfekt familjehotell! Vi checkade in på fredagseftermiddagen, tog ett dopp i bubbelpoolen på taket, åt middag på fina Toftagården och sen bäddade vi ner oss i sängarna och sov så gott! Jag älskar att komma iväg en helg så som vi gjorde.

Jag kan varmt rekommendera det här hotellet och vi kommer åka tillbaka dit i sommar igen! Det är något alldeles speciellt med Gotland. Jag har varit här så många somrar som liten. Mammas bästa kompis bor på ön så vi åkte alltid dit minst en gång per år. Det finns ingenting jag inte älskar med Gotland. Naturen är oslagbar, Visby är otroligt mysigt och stränderna är magiska! Ni som varit på Gotland vet vad jag menar. Om du också vill testa att bo på First Hotel Kokoloko får du just nu 20% rabatt på flexpris med koden JESSICA20KOKOLOKO. Koden gäller ankomster fram till maj 2020 och är giltig fram till sista februari 2020. Passa på att boka nu genom att klicka HÄR. Jag kan faktiskt garantera att ni kommer att gilla stället! Det finns allt och lite till! Bland annat minigolf som kidsen älskade!

Det var en mysig resa över till ön med Gotlandsbåten!

Hotellet! Helt nybyggt och så snyggt!

Vi fick ett varmt välkomnande när vi checkade in på rummet!

Elsa och jag delade sovrum!

Lite bubbelbad på taket!

Ljuvligt julbord på Toftagården!

Jag vill göra ett liknande pepparkakshus nästa år!

En av kvällarna hade vi mys och försök till övernattning. Det lyckades inte helt. Tur då att Angelica bodde i rummet/lägenheten ovanför vårt.

Frukosten på Kokoloko var amazing! Jag älskar hotellfrukost!

Elsa och Alice myste och la ett pussel.

En av alla fina fasader i Visby! Som en liten sagostad!

Vi besökte Visby under helgen när det var Medeltida jul! Tornerspelen var så roligt att se och det har jag inte sett sen vi besökte Medeltidsveckan på Gotland när jag var liten.

Solnedgång över ringmuren!

En av kvällarna åt vi middag på Joda nere i hamnen. De hade den godaste ginon jag ätit! Tips! 

En av de bästa stoppen under helgen var hos Tomten! Har någon av er varit där? Det är det finaste jag sett. När vi var där blev jag rörd till tårar av allt Tomten fixat. Han gör det helt ideellt. Barnen älskade det!

Angelica gillade också Tomten! Tips tips till alla er som besöker Gotland i december! Och bo som sagt på Kokoloko, ni kommer älska det lika mycket som jag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.