God Jul & vörtmutta! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

God Jul & vörtmutta!

Vilken mysig morgon! Vi hade ställt klockan idag men både jag och Ibbe stängde av den och vaknade av Elsa som vaknade av sig själv vid 08:30. Då tassade hon iväg till sin julstrumpa där hennes nya julklänning väntade. Efter mysig frukost med varm choklad kom mormor förbi och tog med sig Elsa och pulkan ut i skogen. Jag ska strax hoppa in i duschen sen ska vi duka och laga all julmaten.

Igår hade Ibbe gjort ett tidsschema för att vi skulle hinna med allt. Vi ligger lite efter men jag tycker inte att det gör något. Det är bara människor vi känner som kommer och alla kan ju hjälpas åt lite på slutet även om det är vi som bjudit in till julafton. Tanken är ju inte att man ska stressa ihjäl sig utan ha kul och mysigt under tiden.

För er som har en lugn och skön jul och som har tid över finns ett nytt avsnitt av Tvillingpodden där vi bland annat pratar om min hypoterios och Angelicas njursten. Du hittar avsnittet här. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. S

    Hej Jessica!
    Kunde du skriva ett inlägg på bloggen om vad du gjort för att tackla ditt graviditetsillamående? Husmorstips, saker som funkat att äta och dricka osv?

    Med vänlig hälsning,
    Gravid i vecka 3-4 enligt hcgvärdet och spyr som en gris till och från och mår alldeles kollossalt illa konstant

Annons