Jessica Lagergrens

”Gjorda med kärlek – bästa receptet”

Nu är det äntligen mammavecka igen! Jag fick börja veckan med att vobba. Jag jobbar för Bonnier 60% och det är varje mån-onsdag. Så det är verkligen en utmaning att underhålla en tvååring som är pigg som en mört samtidigt som man försöker producera texter. Men det går! Jag har en hel del att göra så det är ingenting som går att skjuta upp heller, men jag och Bonnie löser det mesta tillsammans. Och med mycket hjälp från både Angelica och mamma. Ikväll när Elsa har ridlektion ska Bonnie vara hos mamma. Det är hon varannan tisdag när jag och Elsa har ridning på mammaveckorna. På pappaveckorna åker jag och hämtar upp Elsa och tar henne till ridningen. Jag ville att Elsa skulle få fortsätta med sin ridning trots separation och flytt och hittills fungerar det bra om än lite pussligt.

Igår kväll när jag nattade Elsa låg vi och pratade en lång stund. Om att vara kär, om att sluta vara kär, om döden och vad som händer när någon dör. Elsa hade en miljon frågor och jag försökte svara så gott jag kunde. Sen pratade vi om skolan och då berättade hon om fruktstunden de haft igår. Hon hade frågat en kompis om hennes äpplebitar med kanel. ”Har du fått äpplebitarna av din mamma? Och har hon gjort dom med kärlek? Det är nämligen det bästa receptet”.  Jag kunde inte hålla tårarna tillbaka. Min älskade kloka, fina Elsa.

Jag älskar att sommaren kom tillbaka! Dom här bilderna är dock från förra mammaveckan.

Mina älskade tjejer! Nu har vi flyttat in hos Angelica. Jag fick frågan om jag kunde göra en rundtur hos Angelica och visa hur vi får plats. Det kan jag absolut göra när vi har gjort klart allt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.