Går som en dans! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Går som en dans!

Inskolningen med Elsa går som en dans. Idag när vi promenerade dit sa jag att jag kanske inte skulle vara med hela dagen. Elsa var helt okej med det och när vi kom fram sa pedagogerna att jag kunde gå hem. Vi möttes dessutom av en annan fantastisk granne som jobbar på Elsas förskola. Jag har en så himla fin känsla i kroppen för den här förskolan. Det var absolut inget fel på Elsas gamla och anledningarna till att hon fick byta är för att komma närmre stora skolan där Elsa börjar nästa år, närmre vårt hus och att Elsa och Bonnie ska gå på samma förskola.

Idag hade jag inte planerat att hinna med supermycket jobb eftersom att jag trodde att jag skulle hänga på förskolan, så nu har jag vunnit några timmar i tid där jag ska måla och skriva lite. Igår var vi förbi Ikea och inhandlade lite kontorsmöbler och var förbi på kvällen och skruvade ihop dom. Det blir så fint! Victor (grannen) är nästan klar med det långa skrivbordet i ek och imorgon tror jag att vi ska åka till kontoret och montera fast det i väggen. Det ska bli kul att visa er!

Virre bygger skrivbord, jag servade med kaffe och Angelica passade på att hoppa lite studsmatta.

Jag har fått lära mig att kexa! När man sätter en sorts träplugg istället för att skruva ihop delarna. Det kommer bli så snyggt. Egentligen ska man olja in bänkskivan men jag älskar inte den looken så vi ska försöka behålla den trären.

Idag är det lite svalare ute än igår men jag kör ändå på klänning in i det sista. Klänningen är gammal från Gina men skorna är nya från H&M.

Tre snajdiga stolar på rad redo för en produktiv höst. Mattan och stolarna är från Ikea. Vi vände dock mattan upp och ner för den hade något mönster som jag inte älskade men den var på rean så den blev ändå helt perfekt.

Här inne vill vi ha en liten dagbädd eller soffa. Och massor av tavlor på väggarna. Bordet kommer också från Ikea. Sen passade vi på att köpa lite små växter i plast. Av erfarenhet från förra kontoret var det den typen av växter som klarade sig allra bäst, haha.

Vår bästa kollega, Monkey!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anette

  Vad fint kontoret ser ut! Dock tycker jag det ser tråkigt ut att tre personer sitter och tittar in i en vägg. Känns inte så socialt! All lycka till din väg till sjuksköterska/barnmorska! Det skulle passa dig så bra ❤️

 2. Johanna

  Tips… sätt skrivborden i mitten av rummet så att ni slipper sitta och stirra in i väggen. Typ två personer på ena sidan och en på den andra, plus en ledig plats. Så mycket trevligare sätt att sitta när man jobbar och också mer socialt.

  Om ni vill slippa plastblommor så kan jag tipsa om hydrokulturväxter. Det är såna som brukar finnas på kontot och allmänna platser eftersom de är så tåliga och lättskötta. Behöver bara vattnas en gång i månaden och håller sig jättefina.

 3. Ester

  Vi har byggt ett eget ekbord och jag gillar heller inte när man förstör den fina ekfärgen med bets eller olja, så vi smorde bara in vår med osmo hårdvaxolja utan pigmentering, blev superfint, ingen annorlunda färg eller glans och skyddar från koppmärken etc, kan skicka bild på din Instagram om du vill se ☺️

  1. Tessan

   Smorde in med vad? Vi har också en skiva till skrivbord som vi tänkt olja in men inte fått tummarna loss. Men eftersom vår är obehandlad så är det inte så praktiskt! Därför blev jag nyfiken! 🙂 /från en okunnig och inte så praktisk människa 😁

   1. Ester

    Finns små burkar med hårdvax från märket Osmo, hittade min burk på en vanlig färgaffär, används tydligen ofta till ekgolv ☺️ tycker inte alls det förstörde färgen eller materialet men är väldigt lätt att torka av 😍