Går runt med lyckorus i kroppen – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Går runt med lyckorus i kroppen

Igår var en fantastisk dag på så många sätt. Vi vaknade rätt tidigt och packade ryggsäcken med ipad, majskrokar och bubbelvatten. Sen begav sig jag och Elsa iväg in till stan och Skansen där vi mötte upp finaste Johanna och hennes familj. Resan in till stan gick hur bra som helst trots ersättningsbussar istället för tåget och Elsa tyckte att det var superkul. Jag lånade Angelicas resevagn som är så himla smidig att ha när man ska iväg på dagsutflykt.

Väl på Skansen gick Elsa och jag runt och tittade på lite djur i väntan på Johanna. Sen hittade vi grymma platser nästan framme vid scenen och det var dags för Barnens allsång. Det kan jag varmt rekommendera för er med kids. Elsa tyckte att det var jättekul och igår var det Dolly Style som var gästartister. Elsa, Molly och Mira hade så roligt ihop och de gick runt och höll varandra i handen och skrattade så de tjöt.
dalahast_Hemvägen var inte riktigt lika smidig som inresan. Det var stopp på röda linjen så vi missade bussen hem, men efter mycket om och men kom vi på en buss men utan så mkt plats för vagnar så jag fällde ihop den mycket praktiska vagnen och gick och satte mig i ett säte med Elsa. Väl framme vid stationen blev det riktigt svettigt att fälla upp vagnen, få på Elsa och packningen innan bussen skulle rulla vidare. Jag tänkte att det var slutstation och att jag hade gott om tid, men när jag upptäckte att jättemånga satt kvar och tittade på mig när jag slet med vagnen blev jag minst sagt stressad – och svettig. Jag fick en fråga om jag behövde hjälp vilket var så gulligt.
skansen_2 skansen_4 kidsVi kom iallafall hem men insåg då att jag hade glömt nycklarna inne i huset. Ibbe var vid båten vilket inte är jättelångt ifrån så då passade Elsa och jag på att leka i trädgården i väntan på honom. Varje dag med henne är livets liv och jag älskar henne så mycket att jag sprängs. Jag känner mig lugn och trygg där jag är just nu och det uppskattar jag verkligen.
hemma_3 hemma_2 hemma_1Lyckad och mysig dag helt klart! En dag att minnas. När vi kom hem insåg jag att ipaden och majskrokarna inte blivit upp-packade en enda gång. Ändå skönt att ha med paddan om resan inte går som man har tänkt sig och humöret inte är på topp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vilken härlig dag! Det syns verkligen på bilderna! Jag känner igen den där stressade känslan att komma av bussen med allt. För mig har det funkat bäst att ta barnet i ena handen och vagn plus packning i andra, gå av bussen och sen fälla upp vagnen när man kommit av.
    Kram!

Annons