Fylla sitt liv med extra allt – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Fylla sitt liv med extra allt

Jag fick en kommentar här som berörde mig. Så fin och mitt i prick. “Jag gillar verkligen ditt mind set! Du verkar fylla ditt liv med extra allt, inspirerande!”  Det är nog så. Mitt liv är dock inte glass & ballonger hela tiden och på kvällarna när jag ligger i sängen kommer oftast tårarna. Efter att vi förlorade vår faster har jag blivit smärtsamt medveten om hur skört livet är och att det faktiskt bara är lånad tid vi har här en stund på jorden. Det mesta handlar om mind set och att försöka se det positiva i saker, så jag försöker verkligen tänka positivt.

En sak jag hörde nyligen var att försöka le mer. Inte att jag skulle försöka le mer, utan allmänt, att le skickar en signal till hjärnan att vara glad. Kanske blir du inte glad innerst inne i hjärtat av det, men jag tog fasta på det där med att le och för mig fungerar det verkligen. Det kan va i bilen, på promenaden eller när du vaknar på morgonen. Prova och se hur det känns för dig! Nu ska jag sticka och springa en runda, bada och sen har jag roliga samarbeten att fixa med resten av dagen!

Solen ska skina i Stockholm idag! Njut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Hörde om nån forskning för ett par år sen (svagt med källor dock :p) att man blir glad i sinnet bara av att se ett glatt ansikte så vi ritade enkla smiley:s och satte vid skrivborden på jobbet. Supertrevligt med ett litet glatt face som alltid log mot en! 🙂 tips!