Frisyrinspo till avslutningen – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Frisyrinspo till avslutningen

Det här inlägget innehåller adlinks*

Imorgon har Elsa förskoleavslutning, sin allra första i livet. Det ska bli supermysigt och jag hoppas på lite sol eller iallafall uppehåll på eftermiddagen när det är dags för “Sång på kullen” med tillhörande picknick. Förskolepedagogerna har förberett med t-shirts som alla barnen ska ha på sig men jag tänker ändå att Elsa under den kan ha en avslutningsklänning. Jag har en ny klänning (adlink) till Elsa som kommer från Frida och Sofies kollektion som de har gjort för Ellos. Här hittar ni klänningen (adlink) som är superfin verkligen.

Idag har vi även övat på frisyr inför imorgon. Egentligen skulle jag behöva klippa Elsas lugg lite men det är inte det lättaste att få till det. Sist klippte jag med en uttunningssax som jag har och det blev hundra gånger bättre än med nagelsaxen, haha. Vi får se vad det blir för sorts frisyr imorgon, de har ju en hel förmiddag med lek, lunch och sen vila innan det är dags för avslutning. Jag tror iofs att den här frisyren funkar.
elsa_klanning_2 elsa_klanning frisyrJag har bara snurrat två slingor och sen fäst med två tunna tofsar. Superenkelt och väldigt fint. Jag älskar Elsas lockar! Jag har fått frågan flera gånger om jag brukar locka Elsas hår eller om hon har såhär lockigt naturligt. Alla får såklart göra som de själva vill med sina barn men det skulle aldrig falla mig in att locka hennes hår när hon är så liten. Det är alltså hennes naturliga små lockar, jag har också halvlockigt hår egentligen, men brukar föna ut det så att det blir rakt. Har ni tips på andra enkla frisyrer som passar på en tvååring som leker mycket? Den här frisyren är bra för att få bort håret från ansiktet också, annars funkar den klassiska knuten på huvudet väldigt bra för just det.

*Adlinks, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Så enkelt men så himla fint! Kanske något spänne med fejkblomma på? Inbakade flätor kanske håller lite bättre om hon ska vila?

    Jag fick frågan igår om jag lockat håret på min 1-åring. Hon har jättelångt, tjockt hår med korkskruvar i, men nej jag skulle faktiskt aldrig heller sätta en locktång i hennes hår.

    1. jessicalagergren

      Ja, bra tips! Åh, jag önskar att jag kunde göra inbakade flätor men det är jag inge bra på! ^^ Kram J