Fredag & äntligen helg! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Fredag & äntligen helg!

Idag har vi städhjälp hemma så jag är hemma hos Angelica och pluggar och jobbar. Jag har gjort mina sista inlämningsuppgifter för den här veckan till floristutbildningen. Jag längtar så mycket tills jag ska till skolan igen. Det är några helger kvar tills det är dags igen, men tills dess tänker jag fortsätta öva på olika bukettmodeller och blomsterdekorationer. Jag tycker ändå att jag har fått till det rätt bra men för att bli riktigt grym krävs en hel del övning.

I helgen fyller mamma år så då ska hon ha ett minikalas för barnen och barnbarnen. Angelica har planerat och styrt upp världens bästa födelsedagspresent till mamma. Jag tror att hon kommer börja gråta, så fin är presenten! Nu längtar jag tills alla har fått vaccin och man kan börja umgås som vanligt igen. Jag som är en väldigt social varelse får lite klaustrofobi av att inte kunna träffa vänner som förut. Jag kommer definitivt ta vaccinet när det blir min tur, kommer ni? Om inte, varför?

En hög dekoration i stickmassa! Mina blommor hade tyvärr hunnit bli i det ledsnaste laget, men det är en bra lärdom till nästa omgång uppgifter. Nästa gång ska jag skapa buketterna och dekorationerna på en gång och inte vänta.

En låg bordsdekoration i stickmassa. Jag älskar att jobba med stickmassa.

Idag fick det bli lite fredagsmakeup för känslan! När man näst intill alltid jobbar hemifrån och går runt i träningskläder dygnet runt kan jag lätt känna mig lite sjuk.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Är stickmassa samma som oasis?
    Jag kommer absolut att ta vaccinet. Otroligt att det ens ska behöva va en fråga (alltså inte från dig utan mer allmänt), det borde va en självklarhet för alla som kan.

  2. Therese

    Jag jobbar på gruppbostad och har min man som är i riskgrupp, så absolut! Tog min första dos för två veckor sedan, så snart dags för andra dosen. 💉