Från guldigt blond till kallt och askigt! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Från guldigt blond till kallt och askigt!

Igår var jag hos världens bästa Dani. En vän till mig som jobbar som frisör. Jag var hos henne innan sommaren och fräschade upp min dåvarande färg, men nu ville jag göra håret några nyanser ljusare och i en mycket kallare ton. Det här är inget samarbete, jag har betalat för mitt besök, så ni vet. Det är även hon som färgar mina bryn och fransar. Vi hann inte med det igår så jag ska boka in en ny tid för det inom kort, och även tråda bort min mustasch.

23da4efd 443e 43ee 8d09 2b222ebcd043Före, varmt men ändå blond. Efter – kall och så blond!

Jag är så nöjd med håret! Det känns som att det var längesen jag var såhär blond. Många känner kanske att de vill gå mot det mörkare hållet när det blir höst. Det känns som en riktig klassiker. Men jag känner precis tvärtom. Man kanske inte kan tro det, men jag har otroligt mycket hår. Det tar en evighet att slinga igenom det här håret. Det är slingat med foliepaket sen har jag en kall nyansering som gör det askigt i tonen. Det är ganska svårt för mig att hålla den kalla tonen eftersom att jag i grund och botten är brunett och därmed varm i mina egna färger.

Img 2354Det är som sagt ganska svårt att hålla den här kalla tonen, men med silvershampo fungerar det ändå helt okej. Det jag använder nu kommer från Fudge och är otroligt effektivt, ibland slår det över till lila.

Img 2356Idag är jag på kontoret med Angelica. Vi fick precis in ett nytt frilansuppdrag som vi ska sätta tänderna i. Så roligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika Petzell

    Hej!
    Din färg är så supersnygg! Jag ville ha det så Men min frisör sa att det är svårt att få det så när man går från ett brunt hår utan slingor. Hon menade att nästa gång jag gör det är det lättare att få upp färgen så kall och blond. Så jag väntar till nästa gång. Ditt hår är det jag visade för min frisör 🙂
    Vänliga hälsningar
    Annika