Från en känsla till en annan – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Från en känsla till en annan

Igår kände jag mig inte ledsen över beskedet om graviditetsdiabetes. Imorse när jag vaknade kändes det som att gårdagen bara var en dröm och sen slog det mig att det här är på allvar. Idag har jag varit ledsen och tillåter mig själv att vara det. Imorgon ska jag till barnmorskan och få mer information om hur jag ska leva från och med nu. Diabetes är ingenting man skojar bort och jag får se det som en utmaning att äta och träna så bra jag bara kan för att undvika att få diabetes typ 2 efter graviditeten. Det vill jag inte ha.

Nu ska jag strax ut i trafiken och köra med min handledare Miriam. Både körningen och teorin går jättebra och jag känner mig helt okej lugn inför vad som komma skall. På måndag har jag en inbokad dubbellektion med körskolan där vi ska åka till Sollentuna där jag ska köra upp sen. Fram tills dess ska jag nöta teori för att kunna koppla ihop teorin med körningen bättre.

Imorgon blir en bättre dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vad tråkigt att du åkte på graviditetsdiabetes, det är ju inte riktigt det man förväntar sig när man går in i en graviditet. Men du kommer fixa det galant med din attityd 🙂

  2. Fia

    Mitt bästa teoritips är: sitta dig inte blind på frågan utan försök slappna av och tänk att du kör. Skylten/vägen/frågan dyker upp och du svarar så som du skulle gjort om du kört IRL. Lycka till! 🙂

  3. Malin

    Det är okej att vara ledsen! Glöm inte att detta inte är något som helst nederlag Jessica! Du är stark o så fin och kommer fixa detta galant. Massor med kramar o styrka till dig!