Försöker komma iordning – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Försöker komma iordning

Flyttfirman kom klockan 09:00 i lördags morse och 09:45 var huset tomt på nästan alla saker. Det var med en skräckblandad förtjusning vi upplevde flytten. Det gick extremt fort! Under eftermiddagen kom mamma förbi och packade upp nästan hela köket i nya huset. Det är bara några kartonger kvar i det rummet. I skrivande stund är Elsa uppe på sitt rum som vi snabbt försökte få i någorlunda ordning för hennes skull och Bonnie sover i vagnen.

Jag har inte haft en sekund över sen vi flyttade in. Allt går i ett och jag försöker landa mentalt i att vi har flyttat. Jag ska försöka packa upp de sista kartongerna i köket så att man kan känna att något rum är färdigt. Jag har precis tänt en brasa. Kakelugnen och köket är helt klart det bästa med det här huset. Och storleken. Det är enormt i jämförelse med förra huset. Nu ropar Elsa så ska springa upp till henne! Det ska bli kul att visa er sen när vi har kommit bättre iordning.

Tavlorna ska inte sitta sådär, jag slänge bara upp dom på befintliga krokar. Soffan ska vi inte behålla för den får inte plats.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongMama

    Jag kan tycka att det är underbart att flytta, men samtidigt är det ju påfrestande om man har mycket annat att göra såklart. Ta det lugnt bara, andas emellan. kram

  2. malin

    ser underbart mysigt ut! vill bara rätta dig om en sak du sa i bloggen om låst ränta. Den går att avbryta innan tiden löpt ut om ex seperation skulle ske men man får betala en ränteersättning:)